Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mért viselkedik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mért viselkedik igy? Tobbi lent

Figyelt kérdés
Egyik posztálytársam(akivel nagyon joban vagyok) elkezdtunk igy hulyesegbol mar kb 2hete olyannal hulyuninemcska mi 2en h szivem nek szllitjuk egymást.de csak hulyesegbol,erre mar mindneki elhagyta meg mindig igy szollit,mindig nagyon furcsán viselkedik velem,megsimogat megdicser,neten mindig rámir stb stb,naés most ezzel jon nekem mindig,mért viselkedhet igy? baratnom szerint belém van zuga,kb egy éve ilyen furcsa.vélemény? L/14,F/14 ja és nekem van barátom,csak ez a szivemezés tényleg hulyesegobl volt csak kb 1napig.:)
2011. szept. 24. 13:22
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
csak nem én:D
2011. szept. 24. 13:54
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerintem a pasizás helyett, inkább kérd meg a nyelvtan tanárod, hogy korrepetáljon.

19L

2011. szept. 24. 14:02
 13/17 anonim válasza:
HA KÜLFÖLDI akkor minek neki magyar tanár?
2011. szept. 28. 16:51
 14/17 anonim ***** válasza:
A határon túli magyar mióta külföldi? Utálom, mikor pl. lerománozzák, leszlovákozzák a gúnyhatáron túl élő magyar testvéreinket. Mellesleg tényleg ótvar a helyesírásod kedves kérdező. Tanulj meg magyarul, ha annak érzed magad!
2011. szept. 28. 17:48
 15/17 anonim ***** válasza:

17:48.

Na te nagymagyar.. :D Nekem pl. az szlovák aki külföldi magyar. mert külföldi. majd ha magyarországon fog lakni akkor magyar. mert így csak magyarnak mondható szlovák állmapolgár aki mellesleg beszél magyarul... :D (szerintem)

2011. szept. 30. 23:17
 16/17 A kérdező kommentje:
utolsó: igen:D
2011. okt. 1. 10:09
 17/17 anonim ***** válasza:

Ez a ti szegénységi bizonyítványotok, suttyók. Az meg különösen, hogy ilyen retardált f@sz vagy, hogy köpsz a többi magyarra. Kérdező, te meg egy elmeroggyant vagy. Semmi nemzeti öntudatod nincs. A helyedben elsüllyednék.

Nem tartom külföldinek a határon túl élő magyart (holott más országban él), ha egyáltalán ő annak tartja magát, mert a Kérdező esetében pl. nem ez a helyzet, ahogy látom.

"Nagymagyar". Ó, látom, igen közel áll hozzád a libsi gondolkodás, f..zfejkém.

2011. okt. 4. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!