Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves lánynak adnak gyors terhességi tesztet?
Figyelt kérdés
Mennyibe kerül?
Hogy kérjem?
2011. szept. 23. 20:47
11/25 mus musculus válasza:
Édes Magasságfos, add, hogy kamu legyen...
12/25 anonim válasza:
megbasztak 13 évesen? nah belőled is lesz egyfajta ribanc :)
13/25 anonim válasza:
jáj édös kislányom, Dzsesszika Szamantha, végre eljött az áldás? Látod mindég mondtam hogy a Lakatos Elviszpreszli lesz a legmegfelelőbb választás!
16/25 anonim válasza:
Remélöm hogy ikrök legalább jányom, mert köll az a segííly!!!
17/25 A kérdező kommentje:
Fejezzétek már be! Nem vagyok cigány! Le ribancozhattok nyugodtan. Megérdemlem.
2011. szept. 23. 22:20
18/25 anonim válasza:
hát ha ennyi eszed volt h 13 évesen megkúratod magad, mást ne is várj!
19/25 Solarian válasza:
Ne bántsátok már szegényt. Nektek jólenne hogyha mikor elestek minden arrajáró rúgna egyet rajtatok ahelyett hogy felsegitene? Ezért tart ott az ország ahol...
20/25 anonim válasza:
Igazad van Solarian, de sztem át kellett volna gondolnia mit csinál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!