Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a világ legromantikusabb városa?
Melyik az a város, amelyikben szívesen együtt lennél életed nagy szerelmével? És miért? És mit csinálnátok?
Nemet kort légyszíves!
Párizs az minden, csak nem romantikus... Mindenhol ezt hallani, az emberek el is hiszik, aztán ők is nekikezdenek a hangoztatásának. Jártatok már ott egyáltalán? Retkes, mocskos, stb.-stb. Csak a belváros szép, viszont az sem romantikus.
Véleményem szerint Velence. Na az a város gyönyörű és csöpög a romantikától.
Párizs?
Mindenki csak az Eiffel-tornyot, a Diadal ívet és ezek környékét ismeri a képeslapokról. Bukarestet nevezik a Kelet Párizsának, valójában Párizs a nyugat Bukarestje. Egy ocsmány, koszos, gettó az egész, ahol akkora külvárosi nyomorult putrik vannak, tele cigány, arab, nigger állatokkal, ahová még a rendőrök is csak egy hadsereggel mernek bemenni. Ráadásul ha rád jön a szükség, nyugodtan elvégezheted a metrólépcsőn, vagy akár a nyílt utcán, a kutya nem fog rád szólni.
igen,pont erről beszéltem én is :D idén voltunk ott, hát PUTRI. és nem a külváros ( az majdnem szebb mint maga a központ ) hanem a belváros. iszonyat ami ott van. Tele van niggerekkel ( nemvagyok rasszista ) de ők inkább ilyen cigányokra hasonlitanak, mindig ottvannak a sarkadban, rengetegen vannak,és piszkosak.
Pl volt olyan hogy sétálunk a parkban, erre jönnek szembe full felszerelésbe a kommandósok ? oO Ott járőröznek, az Eiffel torony alatt, a parkokban. Mindenhol ottvannak.
Páncélozott kocsik minden utcasarkon..
Hát én ezt mindennek nevezem,csak romantikusnak nem. Egyáltalán nem illik rá az elnevezés.
Énvagyok az első hozzászóló,aki Párizst leszólta :D 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!