Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legvonzzóbb sportágak?
Lányok válasza érdekelne. Melyek azok a sportok, amelyek vonzzóbbá tehetik számotokra egy férfi személyiségét?
Természetesen nem csak a sport miatt vonzódik valaki egy emberhez, ez világos. De a kérdés attól még helytálló, szerintem.
A kultúrált válaszokért köszönet!

kondi, bár az nem sportág
esetleg lovaglás

díjugratás (mert közös pont), tenisz (mert teniszezni tudni az általános műveltség része szerintem), és a vízilabda, mert jó alakjuk van és okosak. a focisták meg helyesek mondjuk :D
ááá, mindegy mit sportol, de ha semmit, az kizáró ok :)
bár úgysem releváns a véleményem, mert elkeltem már :D

no, akkor Te sem leszel military bajnok, de sebaj :) van még egy csomó sportág. lovas sportokat és az öttusát felejtsd el ennek fényében :)
meg ha több mindenre allergiás vagy, akkor terepfutás, vadászat, túrázás, hegymászás is kilőve.

van férfi ismerősöm, aki salsára jár. jó dolog, és ha már az általános műveltségről beszélünk, annak a tánc is része.
tudom, hogy egy óra salsa mennyire fárasztó, de sportnak akkor sem sport. hacsak nem versenytáncról beszélünk, az határeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!