Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire vonzó egy fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vonzó egy fiatal lányon (16-18) a köldök piercing?

Figyelt kérdés
Nem akarok nagyot, csak egy olyat, amin egy aprócska ékkő van a végén:)
2009. ápr. 25. 08:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha szép pocid van,akkor jól néz ki!!De ne nyáron csináltass!!Én pár éve Decemberben csináltattam,de Áprilisra jött rendbe!Ja,és 2hétig nem nagyon szabad,hogy viz érje!
2009. ápr. 25. 09:11
 2/11 A kérdező kommentje:
Én nyár végére gondoltam, mert dolgozni szertnék nyáron és akkora lesz rá pénzem, plusz még a nyelvvizsgámat is ki akarom fizetni. Nem szeretek ilyen dolgokkal a szüleimen élősködni.
2009. ápr. 25. 09:14
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nyár vége,sztem aktuális!

Sok sikert!(a nyelvvizsgádhoz is):)

2009. ápr. 25. 09:17
 4/11 anonim válasza:
100%
én egy hete rakattam és minden nap 2x zuhanyzáskor a zuhanyzórozsaval meg kellett tisztitanom a piercinget es környékét és mar majdnem be van gyogyulva...ja és szerintem vonzó vagyis tetszik a fiuknak persze ha nem logó a has :) Ha most rakatnál és vigyáznál egy honapig,hogy ne gyulladjon be akor semmi akadály h most rakass
2009. ápr. 25. 09:21
 5/11 anonim válasza:
az utolsó hozzászoló vagyok :) de inkább várd meg a nyár végét,hogy a szüleid teljes beleegyezésével és a saját pénzedből rakass :P ugy jobb lesz a lelkiismereted :))
2009. ápr. 25. 09:23
 6/11 A kérdező kommentje:
Mindenképp várok augusztus közepéig, de legkésőbb sulikezdés előtt másfél két héttel meg szeretném csináltatni, mert kollégista vagyok és, ott biztos nem lenne rá elég időm, hogy egy nap többször is fertőtlenítsem, mososogassam.
2009. ápr. 25. 09:26
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bejön, főleg ha a lánynak szép feszes hasfala van. Akkor teljesen megőrülök tőle:) 19F
2009. ápr. 25. 09:36
 8/11 anonim válasza:
89%
megmondom oszinten ,h nekem nem tetszik a koldok piercing...nem elenzem ,h rakjal, de sztem senkinek sem all jol...ha akartok erre lepotozhattok
2009. ápr. 25. 09:41
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges, mert például én alapból leszarom, hogy van egy piercingje vagy nincs. Szinte azt nézem meg legutoljára, mert ha szarul nézel ki, elhiheted nekem, a piercing rohadt keveset számít...
2009. ápr. 25. 12:35
 10/11 anonim ***** válasza:
A piercing eltakarja a szép testet. :(
2009. ápr. 26. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!