Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek Jean Claude V. D. jó pasi?
Figyelt kérdés
Arcra, testre jól néz ki? Fiatalabb koromban nagyon bejött, mostanra már nem annyira az esetem, de nem rossz :)
2011. szept. 20. 22:48
1/6 A kérdező kommentje:
Nemrég egy hozzá hasonló pasival ismerkedtem meg, arcra eléggé hasonlított, csak nem volt olyan kidolgozott (ami nem baj, sőt nem szeretem a túl nagy izmokat). Nos, nem jött be, nem tudom, miért...
2011. szept. 20. 22:51
2/6 anonim válasza:
Van damme nem tul nagy,csak szálkás,de éloben egy kis mitugrász :D
3/6 napietus válasza:
hajjjaj...a "jó pasi" nem is elég jó kifejezés rá...
4/6 anonim válasza:
leszámítva, hogy lassan több rajta a ránc, mint az izom, ja, jópasi. csak kár, hogy 50 éves is elmúlt már...
5/6 napietus válasza:
akárhány éves is, azért ha itt lenne velem szemben erősen gondolnom kéne a házastársi esküre :D
6/6 anonim válasza:
Nem tökéletes, de egész jó. Főleg az első képen, szép arca van. De nem érzem úgy, mintha a titkos álmaim képeződtek volna le benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!