Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves fiúk lányok leírnátok a napi programotokat? Keléstől fekvésig? A nemeteket légyszíves írjatok le ha lehetne.
bár ez nemtudom miért szerelem,szex, de ha ez neked jó, akk tess:
hétköznap: felkelek, 8ra vagy 10 re megyek egyetemre. utána vagy talizok barátnőmmel vagy hazajövök. ha sikerül úgy alakítani hogy nincsenek itthon lakótársak akk egyéb program is összejöhet barátnőmmel :). este itthon vagyok és házit csinálok tanulok vagy netezek csak ugy.
hétvége: otthon vagyok, váltunk 1-2 sms t barátnőmmel, meg általában nemtörténik semmi. most pl majd kimegyünk telekre diótszedni. hát ennyi. vagy ha összejön ugy akk még szombaton fennmaradok és akk délelőttől estig együtt tudunk lenni barátnőmmel. ennnnnnyi.
remélem segithettem!
22/f
Hmm...sok mindent. Hétköznap spec felkelek, elmegyek az egyetemre, utána haza, kajálok, net+tv, fürdés, kaja, tv, alvás. jah meg anyummal beszélgetek.
Hétvégén olvasok, tv, net, barátokkal beülünk valahova, sétálok, gitározom, ilyenek. 20/L
átlagos hétköznap reggel kb 6 fele felkelek, kiverem a farkam, aztán 8 fele elmegyek egyetemre, kb 11 fele, kiugrok wcre vagy haza megyek(közel lakok sulihoz) és ott is kiverem, ha néha elhúzódik a nap akkor 2x is kivágom a suliba, aztán hazamegyek és kb estig 4-5x kiverem
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!