Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk, férfiak! Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, férfiak! Szerintetek szexi vagy k. urvás egy ilyen öltözék?

Figyelt kérdés
Fehér szövet miniszoknya, fekete magassarkú cipö, fehér blúz és fekete blézer
2011. szept. 20. 14:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ja ez ilyen nem is tudom mi ez ilyen női zakó!

Hát nem rossz sztem k.rvásnak semmiképp se k.rvás inkább szexi.

2011. szept. 20. 15:00
 12/14 anonim ***** válasza:
egyébként a k*rvásat sok ffi szexinek tartja! De sztem is szexi! Blézer könnyű szélkabát ang bleeze szóból
2011. szept. 20. 15:08
 13/14 anonim ***** válasza:
Nyugi! nőies, elegáns, szexi.
2011. szept. 20. 15:52
 14/14 anonim ***** válasza:

Q...ásnak semmiképpen sem mondanám.

Az hogy szexi-e a szoknya hosszán, szabásán, valamint azon múlik, hogy a cipőd mekkora sarkú és milyen fazonú.

Egy olyan szoknya mondjuk, ami a fenekeden feszül, majd lejjebb kibővül (mozog a ringó csípőddel ahogy jársz) és egy 10 centis tűsarkú, amiben tudsz is menni, az szexi. De függ az alakodtól is. Ha küldesz képet szívesen megmondom hogy a szerintem hová helyezheted el magad ezen a skálán.

2011. szept. 21. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!