Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nicole Scherzinger szép?
Figyelt kérdés
Szépnek találjátok? Nekem az orra picit furi, meg nekem is ilyen... Szóval érdekel hogy ti hogy látjátok? Az arcom amugy állítólag szép, az orrommal van bajom csak de azzal nagyon...2011. szept. 20. 10:17
1/8 anonim válasza:
Nekem nem tetszik az a nő, állandóan 5 tonna festék van az arcán. Megnézném egyszer reggel az ágyból felkelve. :D
3/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon jo csaj, de hozza nem ernek mert eleg rasszista vagyok...
4/8 anonim válasza:
Én azért irigylem Hamiltont. Szerintem nagyon tip-top kis tejeskávé csaj. Aki meg finnyog, az biztos csaj és csak irigykedik.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!