Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szaunába megyünk, illik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szaunába megyünk, illik leborotválni előtte magunkat?

Figyelt kérdés

A baráti társaság szeretne elmenni szaunázni, fürdőruha nélkülibe.

Szerintetek illik előtte leborotválni a fanszőrzetet is? Mégiscsak látszani fog, az meg ugye manapság kicsit igénytelen nem, ha bozontos.

Köszi

23L

2011. szept. 18. 21:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Akkor te kétszeresen is csupasz voltál:D

Még jó,hogy nem vagy szégyenlős.

2011. szept. 25. 15:04
 12/18 anonim ***** válasza:

nem muszály borotválni!Lehet gyantázni is!!! :)

Tényleg nem kötelező..de hajnyíróval is végigmehetsz rajta hogy szép rövid legyen és egyenletes és holmi bozont....de borotválhatsz is...ahogy jobban érzed...Sőt kozmetikusok vállalnak is fanszőr igazitást...

2011. szept. 25. 15:05
 13/18 anonim ***** válasza:

Ui:olvasgatok és látom holnap délutánig kell döntened...Gyere át hozzám ,majd Én szemrevételezlek és ha kell leborotvállak( a nyelvemmel)...

26F

2011. szept. 25. 15:08
 14/18 anonim ***** válasza:

A fürdőruha nélküli szaunában törölköző azért van rajtad, nem? Vagy milyen az?

Én egyszer voltam fürdőruha nélküli szaunában még Finnországban Jyväskyläban, ott volt rajtam törölköző. (Bár a csobbanás a végén már meztelen volt.)

2011. szept. 25. 15:36
 15/18 A kérdező kommentje:
Fürdőlepedőt kaptunk, amit magamra tekertem, de zuhanyozásnál, merülőmedencében, jacuzziban nincs rajtunk, szóval akkor mindenki lát mindent.
2011. szept. 25. 16:29
 16/18 anonim ***** válasza:
OK értem. Akkor hasonlón volt nálatok is. Bár Finnországban nem volt medence vagy jacuzzi, ott egy tóban kellett csobbanni. A szauna pedig akkora volt mint egy kisebb faház .
2011. szept. 25. 17:28
 17/18 anonim ***** válasza:
a szauna címét elkérhetném??? :)
2011. szept. 25. 19:21
 18/18 anonim ***** válasza:

És pasik is voltak? Mit láttál, hogy tetszett nekik? Amúgy én a szőrmókosat jobban kedvelem!

29F

2012. márc. 23. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!