Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szaunába megyünk, illik leborotválni előtte magunkat?
A baráti társaság szeretne elmenni szaunázni, fürdőruha nélkülibe.
Szerintetek illik előtte leborotválni a fanszőrzetet is? Mégiscsak látszani fog, az meg ugye manapság kicsit igénytelen nem, ha bozontos.
Köszi
23L
Akkor te kétszeresen is csupasz voltál:D
Még jó,hogy nem vagy szégyenlős.
nem muszály borotválni!Lehet gyantázni is!!! :)
Tényleg nem kötelező..de hajnyíróval is végigmehetsz rajta hogy szép rövid legyen és egyenletes és holmi bozont....de borotválhatsz is...ahogy jobban érzed...Sőt kozmetikusok vállalnak is fanszőr igazitást...
Ui:olvasgatok és látom holnap délutánig kell döntened...Gyere át hozzám ,majd Én szemrevételezlek és ha kell leborotvállak( a nyelvemmel)...
26F
A fürdőruha nélküli szaunában törölköző azért van rajtad, nem? Vagy milyen az?
Én egyszer voltam fürdőruha nélküli szaunában még Finnországban Jyväskyläban, ott volt rajtam törölköző. (Bár a csobbanás a végén már meztelen volt.)
És pasik is voltak? Mit láttál, hogy tetszett nekik? Amúgy én a szőrmókosat jobban kedvelem!
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!