Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fura vagyok, vagy csak fáradt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fura vagyok, vagy csak fáradt?

Figyelt kérdés
Most épp az a kép ment át a fejemben, hogy jó lenne most úgy ölelni a legjobb barátnőmet, mint egy pasit. Szóval az van, hogy nincs pasim, de szeretethiányom van nagyon... És arra gondoltam, hogy megölelném hossszzzan a barátnőmet "helyette". Nem tudom, érteni-e, de máshogy érzem magam, amikor a pasim ölelem, és máshogy amikor a barátnőmet. De most úgy ölelném a barátnőmet, mintha pasim lenne. Szóval akkor ez most mi? Eszköz lenne csak a barátnőm? De akkor is furi, nem? Eddig még nem voltak ilyen képek a fejemben. Másra nem vágyom vele, meg ha tehetném inkább egy pasit ölelnék... :(((
2011. szept. 18. 00:58
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Én is szívesen megölelnélek, de most biztos azt hiszed, hogy egy pedofil vagyok, úgyhogy maradok továbbra is saját magam ölelgetésénél.
2011. szept. 18. 01:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Jaj de édi vagy, én is megölelnélek. :)
2011. szept. 18. 01:02
 3/8 greeen ***** válasza:
24%
nem tom de elég semmilyen a kérdésed!De legalább kérdeztél valamit:) fura akkor ha ölelgetés közben alá is nyúlsz a csajnak
2011. szept. 18. 01:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi első kettő! Aranyosak vagytok :). 3., hát, mit mondjak, most fejeztem be egy leckét és leadtam neten, és most itt lógok picit fáradtan... és írkálok...
2011. szept. 18. 01:06
 5/8 greeen ***** válasza:
ja érte,és dögös csaj a barátnőd,mert akkor én is ölelgetném:)
2011. szept. 18. 01:16
 6/8 anonim ***** válasza:

Hajdú-bihari lányokat ölelgetnék élőben.

Most akciósan, ingyen kipróbálhatja szolgáltatásunkat! :D

Az ingyenes próba csak egyszer vehető igénybe, további minden egyes ölelésért puszival kell fizetni a szolgáltatónak. xD

2011. szept. 18. 01:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Jajj, de aranyos vagy :)
2011. szept. 18. 02:02
 8/8 anonim ***** válasza:
jaj de aranyos vagy, de csak akkor ha leszopsz :)
2011. szept. 18. 02:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!