Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most ezzel akart felvágni a srác? 17/L
11/27 A kérdező kommentje:
Persze, hogy küldtem neki képet magamról.
Lehet hogy nem jössz be neki és így akar leépíteni. De ez csak tipp. Jól nézel ki? Ő milyen volt?
2011. szept. 18. 15:43
13/27 A kérdező kommentje:
Nem hinném. Mondta, hogy mindenképpen szóljak neki ha feléje járok, mert muszáj találkoznunk. Sőt! Hogy oda menjek tovább tanulni ahol ő lakik. Ha leakarna építeni akkor egyszerűen nem írna. Én már jó ideje nem írok neki (elakarom felejteni, mert ebből semmi jó nem lesz).
14/27 A kérdező kommentje:
És amúgy mondta, hogy bejövök neki. De a viselkedése valahogy olyan furcsa...mintha csak arra kellenék neki. :S
Azis lehet hogy csak arra kellesz neki bár akkor sem hiszem hogy ilyet mondana, mert ezzel abban az esetben sem érne célt.
Ő egyébként hány éves? Hol lakik? Milyen messze?
Am. neki kéne meglátogania téged, milyen dolog hogy te menj oda? Nem olyan nagy dolog elmenni vkihez legalább 1x hogy élőben is lássátok 1mást.
2011. szept. 18. 16:09
16/27 A kérdező kommentje:
22, Pesten lakik és kb. 170km van köztünk.
170km az nem olyan sok, mondjuk abban igaza van hogy pestre nagyobb esély van rá hogy te felmész(bármi más miatt akár) mint ő vidékre.
De én pl akkor se várnám el hogy egy csaj jöjjön hozzám, pláne hogy szeretek utazgatni :)
2011. szept. 18. 18:47
18/27 A kérdező kommentje:
Fel se merült, hogy esetleg ő jönne le, aztán meg nem is hoztam ezt fel. Pedig nem is olyan helyen lakok ahol a kutya se jár, hanem Szegeden.:D
Mondjuk azért nem is az ország közepe :)
Ettől függetlenül néha meglátogathatna, te meg pestre mennél tanulni (ha nem is ezért ott úgyis sokféle suli van)
onnantól kezdve meg sokat is lehetnétek együtt.
Tőlem am. kb 150km -re laksz :) és még soha nem voltam szegeden annyira kiesik, talán ha szerbiába mennék :)
2011. szept. 18. 22:10
20/27 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá, hogy felmegyek Pestre tanulni. De egyáltalán nem tesz semmit, hogy ez így is legyen. Ha meg nem megyek fel tanulni akkor meg semmi értelme nincs, mert az nem hiányzik, hogy miatta idegeskedjek, hogy mit csinálhat... Jobb is, hogy elmesélte mi történt közte meg a csaj között, mert így sokkal könnyebb lemondani róla. Eleget vágyakoztam utána mikor ő meg felém se nézett..most lehet fordul a kocka. Áhh hosszú az egész és a viselkedése megmagyarázhatatlan. :D Sehogyse lehet rajtatok kiigazodni. x)
Kapcsolódó kérdések: