Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Malek Miklós, vagy Mester Tamás a jobb pasi? Miért?
Figyelt kérdés
Le is feküdnétek vele?2011. szept. 17. 22:40
11/26 anonim válasza:
Mester T. nagyon rosszul néz ki, hangja sincs igazából.
Malek M. meg annyira jól néz ki, hogy jajjjj :D Szép a szeme, a mosolya és tetszik, hogy jó magas :) Van hangja, jól énekel..
És ha úgy adódna, akkor lehet, hogy IGEN a válasz a kérdésedre :)
L/27
13/26 mus musculus válasza:
Malek b*zi, de Mester Tamás nem? Beszarás. Nem is tudom, ki néz ki langyisabban a csüngő fülbevalóival...
Na mindegy. Igazság szerint egyik sem valami szimpi, de akkor már Malek, pont a heterokhoz jobban illő külleme miatt. De azért a baszélgetést nem vállalnám be.:D
14/26 anonim válasza:
Mikii. egyértelmű :) Nagyon helyes pasi, ami mellett ért ahhoz amit csinál, művelt és intelligens. És szerintem hatalmas szíve van :DD Imádom a mosolyát a kis csendes gyilkos. :) És ő nem játssza az agyát... De persze nem feküdnék le vele hozzám picit már idős :D
15/26 anonim válasza:
Malek,és igen lefeküdnék vele azonnal!!!!
16/26 anonim válasza:
Ha pofára nézem akkor Malek, mert MESTER TOMI úgy néz ki mint egy busman.
18/26 anonim válasza:
Ugyan nekem személy szerint nincs bajom Malekkal, de érdekesnek vélem, hogy a vékonyságába nem kötöttek bele a válaszadók. :)
19/26 anonim válasza:
Malek, mert Mestertől hányingerem van.. :)
18/F
20/26 anonim válasza:
mester tamás, igen, annyira undorodok a malek miklóstól fúúj 21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!