Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a fontosabb nektek a szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fontosabb nektek a szex vagy a szerelem?

Figyelt kérdés
Nekem a szerelem 16f
2011. szept. 17. 14:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
a szerelem a fontosabb. akinek a szex a legfontosabb annak sztem nincs is rendes párkapcsolata.szexpartnert bármikor találsz d eoylan embert akivel életed végéig harmoniába élj... azt elég nehéz de átlagban azt keresi a jonép:)
2011. szept. 18. 17:35
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
A kettő együtt. Szerelemből szexelni.. az az igazi :)
2011. nov. 5. 21:32
 13/19 anonim ***** válasza:
csak a szex
2011. nov. 20. 00:31
 14/19 anonim ***** válasza:
Most csak szex 17/F
2012. febr. 13. 22:56
 15/19 anonim ***** válasza:
62%
Szerelem.Szexelni is a szerelmesek szoktak nem?Vagy felszedsz valakit utcán szexelni?Nem hinném.Szerelem.
2012. jún. 23. 15:31
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Neked mi a fontosabb, az evés, vagy az ivás? Hogy lehet ilyet kérdezni???

Egyik sem pótolja a másikat, nekem mindkettő kell, különben nem lenne teljes a boldogság. Ja, egyébként tizenéves koromban én is a szerelmet választottam volna.

2012. dec. 17. 23:10
 17/19 anonim ***** válasza:

van a csak dugós szex meg a szeretkezős szex, mindkettő orgazmusal járhat, meg ha tetszik egy pasi, akkor lehetnek érzelmeim iránta, de az kérdés hogy szerelem e vagy csak lelki vonzalom, most ennyi erővel mi a fontosabb, az anyaság, a barátság, vagy a szerelem, mindegyik fontos és jó és erős, de máson alapszik, de a szerelemben is kell hogy tiszteljük egymást és őszinték legyünk, ha szeretsz valakit akkor fj neki hazudni vagy megbántani, ha szereted akkor a belsejét szereted, ha szerelmes vagyok akkoris a belsőbe vagyok szerelmes, meg az arca fog meg nagyon, nem a testébe leszek szerelmes, az max felizgat, de van hogy al átvány sem izgat fel, csak az érzés, amit csinálunk, lehet egy jó, szép, szexi nővel is rossz a szex, akkoris ha nem a pasi hibája, hanem mondjuk a nőjé, vagy egyiké sem

minden szép nőbe nem lehet egyszerre a pasi

szal kisugárzás fontosabb szerintem, meg az arányok, meg hogyk i hogyan mozog, milyen a tartása, néha egy szép haj, jó frizura is fel tudja dobni az ember arcát, van aki sminkben nagyon szép, de nélküle már nem olyan a hatás, meg mindenki a külső alapján, vagy arckifejezés alapján dönti el h belül miylen lehet az illető, ösztönösen

van aki nagyképű, meg üres, érzéketlen, vagy buta, az ilyenek nem kellenek se sminkkel se nélküle, főleg aki természetellenes és nem magát adja az nem, meg manapság egy csomó (több száz, ezer) csaj szaladgál az utcán kai szinte egyformán néz ki, karcsú, pipaszár lábú, lehet nagy mellű is, szoli barna, magassarkúban tekernek, cicanaciban vannak vagy csípőfarmerben, esetleg miniben, meg egy lófarok, esetleg vasalt haj, kirajzolt szemöldök meg karika fülbevaló

attol még nem lesz beléjük szerelmes valaki mer vékonyak, meg olyan ruha van rajtuk, lehet egy ballonkabátban vagy répanaciban, alapozó nélkül tök átlagosak, semmit mondóak lennének, de van kai szürkén kócos hajjal is csodálatos

az arcvonások számítanak inkább de abból is valakinek ez tetszik valakinek amaz

2013. jún. 11. 19:41
 18/19 anonim ***** válasza:

Nekem is a szerelem. Az itteni válaszolók nagyrészével pedig nem szeretnék találkozni, nagyon sekélyes emberek, akiknek a szex a fontosabb - vagy épp csak éretlenek, ez is lehet. De komoly embernek a szerelem és a szeretet az első, nem az, hogy mindent meghágjon, ami az útjába kerül.

32/F

2014. márc. 10. 05:49
 19/19 anonim válasza:
15 éves lány vagyok, nem vagyok olyan, hogy fűvel fával lefekszek, de egy volt barátommal feküdtem le elsőnek akkor voltam 13 évesen, meg is bántam.. Aztán majd jó másfél évig semmi +18 nem volt, majd jött haverom, aztán megvoltam neki, azt mondanám az IGAZI első alkalomnak, vele hát 3-szor volt, aztán jött másik haverom(osztálytársam, padtársam), vele eddig 2-szer volt valami(még nem akar lefeküdni, csak kíván, és jó neki, ha tud fogdozni, simogatni, stb) aztán ugye én lassan 2 hónapja szingli vagyok, szóval senkit nem csalnék meg, meg hát a kaland jobban bejön nekem, és nem fűvel fával fekszek le, csak a két haverommal vagyok ilyen, persze nem napi szinten, havonta 1-2x vagy kéthavonta kb mással talán legközelebbi barátommal
2016. ápr. 1. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!