Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fontosabb nektek a szex vagy a szerelem?
Neked mi a fontosabb, az evés, vagy az ivás? Hogy lehet ilyet kérdezni???
Egyik sem pótolja a másikat, nekem mindkettő kell, különben nem lenne teljes a boldogság. Ja, egyébként tizenéves koromban én is a szerelmet választottam volna.
van a csak dugós szex meg a szeretkezős szex, mindkettő orgazmusal járhat, meg ha tetszik egy pasi, akkor lehetnek érzelmeim iránta, de az kérdés hogy szerelem e vagy csak lelki vonzalom, most ennyi erővel mi a fontosabb, az anyaság, a barátság, vagy a szerelem, mindegyik fontos és jó és erős, de máson alapszik, de a szerelemben is kell hogy tiszteljük egymást és őszinték legyünk, ha szeretsz valakit akkor fj neki hazudni vagy megbántani, ha szereted akkor a belsejét szereted, ha szerelmes vagyok akkoris a belsőbe vagyok szerelmes, meg az arca fog meg nagyon, nem a testébe leszek szerelmes, az max felizgat, de van hogy al átvány sem izgat fel, csak az érzés, amit csinálunk, lehet egy jó, szép, szexi nővel is rossz a szex, akkoris ha nem a pasi hibája, hanem mondjuk a nőjé, vagy egyiké sem
minden szép nőbe nem lehet egyszerre a pasi
szal kisugárzás fontosabb szerintem, meg az arányok, meg hogyk i hogyan mozog, milyen a tartása, néha egy szép haj, jó frizura is fel tudja dobni az ember arcát, van aki sminkben nagyon szép, de nélküle már nem olyan a hatás, meg mindenki a külső alapján, vagy arckifejezés alapján dönti el h belül miylen lehet az illető, ösztönösen
van aki nagyképű, meg üres, érzéketlen, vagy buta, az ilyenek nem kellenek se sminkkel se nélküle, főleg aki természetellenes és nem magát adja az nem, meg manapság egy csomó (több száz, ezer) csaj szaladgál az utcán kai szinte egyformán néz ki, karcsú, pipaszár lábú, lehet nagy mellű is, szoli barna, magassarkúban tekernek, cicanaciban vannak vagy csípőfarmerben, esetleg miniben, meg egy lófarok, esetleg vasalt haj, kirajzolt szemöldök meg karika fülbevaló
attol még nem lesz beléjük szerelmes valaki mer vékonyak, meg olyan ruha van rajtuk, lehet egy ballonkabátban vagy répanaciban, alapozó nélkül tök átlagosak, semmit mondóak lennének, de van kai szürkén kócos hajjal is csodálatos
az arcvonások számítanak inkább de abból is valakinek ez tetszik valakinek amaz
Nekem is a szerelem. Az itteni válaszolók nagyrészével pedig nem szeretnék találkozni, nagyon sekélyes emberek, akiknek a szex a fontosabb - vagy épp csak éretlenek, ez is lehet. De komoly embernek a szerelem és a szeretet az első, nem az, hogy mindent meghágjon, ami az útjába kerül.
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!