Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok! Miért van az, hogy szinte minden szép lány kettesével járja az utcákat, plázákat?
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:00
Köszi, ez is hasznos infó!
lány vagyok igaz már nem tini de tudom milyenek a nök.
a férfiak nem igazán bezsélik kia problémáikat,nem pletykálnak. a nök pont forditva. szükségünk van a bezsédre hogy kibeszéljük az összes bajunkat vagy az izgis sztorikat,pletykákat és nagyon bele is tudunk mélyedni.és azért kettessével mert igazán belsöséges bezsélgetést nem lehet többen folytatni. mi igyvezetjük le a feszkót,vagy valami izgis sztori esetén az izgalmat hogy elmondhassuk valakinek hogy képzeld az XY mit müvelt?
csak hogy kicsit megértsd a lányok agyát:)))
ti barkáécsoltok,sportoltok,mi pletyozunk:)
utolso, hat ez alap dolog. ezen kivul sokat beszelgettek a vasarlasrol, szexrol, es a pasijaitokrol. ez kb napi tema.
amugy a noi agyat nem lehet megerteni:
nekem 5 perc utan megfajdult a fejem :D
Ugyan már. Én tudom, hogy hogyan gondolkodnak a nők, mi kell nekik pedig még csak 18 éves vagyok. :P
22:39
Fogadok, hogy az a képet egy férfi csinálta. Amúgy nem nehéz ezen végigkövetni egy golyó útját. :)
18/f
mi 20-25-en indulunk vásárolni fiuk lányok és olyan jokat baromkodunk:$$
am azért mégis jobb ugy mmenni a városba hogy nem vagy egyedül meg legalább van kiwel beszélgetni:))
Volt egy barátom, akivel így ismerkedtem meg és életem egyik legszebb napja volt.
Megkért teljesen idegenben, hogy próbáljak fel neki egy ruhát, mert pont olyan alakom van, mint a nővérének, és születésnapja lesz. Aztán mikor felvettem, elkérte a számom, és közölte, hogy nincs nővére, viszont én gyönyörű vagyok ebben a ruhában :) A barátnőm addig diszkréten arrébb ment, nem volt belőle semmi probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!