Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
164 cm-s,62 kilós lány duci lehet?
Figyelt kérdés
2011. szept. 15. 23:04
11/17 napietus válasza:
az sok mindentől függ, pl. csontok vastagsága, izomzat. talán nem mindenki tudja, de az izom nehezebb, mint a zsír. tehát ez a 2 adat önmagában pont semmit nem mond. lehet, hogy a kérdezőre ez alapján azt mondjátok, duci, de ha látnátok, azt mondanátok, csinos. mást meg 164/57-tel ducinak neveznétek.
12/17 napietus válasza:
szóval hasznosabb lenne a mell-derék-csípő és comb kerületének cm-ben mért adata.
14/17 napietus válasza:
tudom, szándékosan írtam kevesebb kilót szemléltetés képpen :) van ismerősöm, aki pár centivel magasabb nálam, ugyanannyi kiló, mégis duci, mert nem izom van rajta, hanem háj.
15/17 anonim válasza:
Etusnak igaza van. Sokan poénkodnak a csonttal és minden egyébbel, de ezeknek tényleg van tömege.
Láttam már 170 cm-es 95 kg!-os lányt, aki iszonyú csinos volt, kinézett kb . 70 kg-nak, a 70 kg-os barátnője pedig kifejezetten duci volt, pedig a testsúlya kevesebb volt.
Sok mindentől függ ez,látatlanban nem lehet semmit mondani rá.
16/17 napietus válasza:
ugyanúgy, mint férfiaknál. nem mindegy, hogy ha valaki 190 centi és 100 kiló, akkor az egy mázsa izom, vagy egy mázsa zsír.
17/17 anonim válasza:
Nem biztos, hogy duci, mert lehet hogy eloszlik, lehet valaki így formás és arányos, ergo nagyon csinos és messze leveri az elől deszka, hátul léc típusú csajokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!