Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon zavarja ez a fiúkat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon zavarja ez a fiúkat?

Figyelt kérdés
nagyon szeretném ha értelmes válaszokat kapnák. annyi a problémám hogy nagyon sokat fogytam, összesen 13 kilót.. az alakommal azóta semmi bajom, sőt nagyon jól érzem magam a bőrömben. viszont a melleim már nem olyanok mint előtte. sokkal kisebb lett, és egy kicsit lóg is. van barátom, már lassan fél éve, de még nem mertem előtte teljesen levetkőzni, félek hogy emiatt elhagyna.. segítsetek kérlek.. pluszba még egy annyit hogy lehetne vele valamit csinálni hogy ne legyen ilyen? előre is köszönöm. 18/L
2011. szept. 15. 18:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Te csak azt hiszed, hogy nekik tökéletes. Ők éppen úgy találnak hibát magukban, ahogyan te.

A szomszéd kertjében is mindig zöldebb a fű....

2011. szept. 15. 18:48
 12/20 A kérdező kommentje:
persze hogy találnak hibát. de másoknak nem ilyen hibáik vannak. másoknak éppen annyi hogy alacsony, magas, vagy fogalmam sincs.. de ez akkorsem jó..:S sok lánynak olyan szép cicije van.:S
2011. szept. 15. 18:55
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
na igen, ne gondold hogy mindenkinek tökéletes a cicije, csak neked nem. szerintem szinte miindenki bele tud kötni valamiért a sajátjába. nekem pl nagyon kicsi("szinte nincs" kategória), szerintem ez rosszabb..de a barátom így is szeret,és nem zavarja(: legalábbis nem látom rajta hogy zavarná...hidd el, a pasiknak majdnemmindegy, főleg ha szeret is téged(: ne aggódj ezen, bízhatsz a barátodban, nyílj meg előtte. (:
2011. szept. 15. 18:59
 14/20 A kérdező kommentje:
lehet hogy az lesz.:) köszönöm szépen.:)
2011. szept. 15. 19:02
 15/20 anonim ***** válasza:

"Amíg lószar van, veréb is van."

"Mindenre van vevő" stb...

Vannak mellcentrikus pasik, vannak akiknek más testtáj a fontos, például inkább a szép arc, láb, popsi...

Olyan nincsen, aki tökéletes volna, még a szépségkirálynők is találnak hibátmagukban.

Annál konkrétabb bizonyíték arról, hogy a barátodnak éppen megfelel, nincsen annál, hogy veled van.

Kérdezd meg, hogy miért van veled.

Biztosan nem mondja majd azt, hogy a "pici lógós melled miatt" :)

2011. szept. 15. 19:21
 16/20 anonim ***** válasza:
Aztán az is igaz, hogy ha ezen áll, vagy bukik egy kapcsolat, akkor neked a legjobb, ha hamar vége...
2011. szept. 15. 19:22
 17/20 anonim ***** válasza:

Na, akkor úgy néz ki, megint le kell írnom a sémát immár vagy a 120-adik alkalommal. A melleiddel jár? Nem. A melleidbe szerelmes? Nem. A mellei miatt fog elhagyni? Nem, ha meg igen, akkor jobb is hogy megteszi.......

16/F

2011. szept. 15. 19:22
 18/20 A kérdező kommentje:
köszönöm.:)
2011. szept. 15. 19:26
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom is lefogyott 15 kg-ot.

Szép telet cicijei voltak. Most meg őőő inkább csak a bőr lóg.

Igazat megvallva nagyon nem tetszik.

De emiatt még szeretem. Nem azért vagyok vele mert szép mellei vannak.

Pedig cici perverz vagyok :)

2011. szept. 15. 20:01
 20/20 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek. jóérzés elolvasni ezeket..:)
2011. szept. 15. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!