Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Miért ők jönnek be?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért ők jönnek be? Őszintén!

Figyelt kérdés

Tisztelet a kivételnek, de úgy veszem észre, hogy sok fiúnak a mostani lányok jönnek be, akiken nyolc tonna alapozó, szájfény, szemceruza van, illetve push-upos melltartót visel, mindig rövidnadrágban vannak (amik szinte bugyiknak minősíthetők)? Titeket felizgatnak vagy mi? Vagy jobb fejek, mint a normálisan vagy rockosan vagy akárhogyan, csak nem így kinéző lányok?

Tisztelet a kivételnek mégegyszer, és ha ez a nyolcvanadik ilyesmi fajta kérdés, akkor bocsesz, de nagyon érdekel!

köszi.

2011. szept. 15. 16:45
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Én a természetes szépséget szeretem. Ha valakin túl sok mű dolog van azt egyből észre szoktam venni.

Egy lánynak először mindig a szemét nézem meg.

Ha szép a szeme, akkor megnézem haját, arcát stb.

A szem a lélek tükre, szokták mondani...

Lehet benne valami.

Ez az, ami először megfog egy nőben.

Nem a melle, feneke stb.

22/F

2011. szept. 15. 17:55
 22/31 anonim ***** válasza:
Hát én az általad leírt csajoktól inkább hányok mint, hogy "felizguljak" :P
2011. szept. 15. 19:41
 23/31 anonim ***** válasza:
Nekem sem jönnek be egyáltalán.
2011. szept. 15. 20:27
 24/31 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy itt normális férfiak/fiúk vannak? :)
2011. szept. 16. 19:32
 25/31 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, de a nagyvilágban se csak hülye férfiak vannak ám!
2011. szept. 16. 19:35
 26/31 A kérdező kommentje:

Rosszul fogalmaztam. Kijavítom:

*Itt ezek szerint más ízlésű férfiak/fiúk vannak. :)

2011. szept. 16. 21:50
 27/31 anonim ***** válasza:
Igen. Én legalábbis mindenképpen ;)
2011. szept. 16. 21:52
 28/31 A kérdező kommentje:

Egyébként, nehogy valaki megsértődjön a kérdésemen vagy a kérdés leírásában, ugyanis senkit nem akarok megbántani, vannak ilyen lányok, elfogadom - inkább elfogadtam... Ha a fiúknak ilyen típusú lányok jönnek be, akkor ez van.

Őszintén válaszolhattok ám, nem harapom le senki fejét, egyszerűen érdekelnek a válaszaitok - elvégre ez a Gyakorikérdések.hu :)

2011. szept. 16. 22:24
 29/31 anonim ***** válasza:
Én őszintén válaszoltam, a mai lányok többségétől egyszerűen a falra mászok.... Kissé konzervatív beállítottságomból adódóan meg aztán végképp.
2011. szept. 16. 22:32
 30/31 A kérdező kommentje:

Basszus, tényleg nem tudok fogalmazni... :(

Nem gondoltam, hogy itt valaki hazudna vagy akármi.

Visszatérve, köszi az eddigi válaszokat!

2011. szept. 16. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!