Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Miért ők jönnek be?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért ők jönnek be? Őszintén!

Figyelt kérdés

Tisztelet a kivételnek, de úgy veszem észre, hogy sok fiúnak a mostani lányok jönnek be, akiken nyolc tonna alapozó, szájfény, szemceruza van, illetve push-upos melltartót visel, mindig rövidnadrágban vannak (amik szinte bugyiknak minősíthetők)? Titeket felizgatnak vagy mi? Vagy jobb fejek, mint a normálisan vagy rockosan vagy akárhogyan, csak nem így kinéző lányok?

Tisztelet a kivételnek mégegyszer, és ha ez a nyolcvanadik ilyesmi fajta kérdés, akkor bocsesz, de nagyon érdekel!

köszi.

2011. szept. 15. 16:45
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Egy rockosan öltözködő lány ugyanúgy feltűnési viszketegségre utal, mint egy plázapuncisan öltözködő. Valljuk be az utóbbi nőiesebb.
2011. szept. 15. 16:57
 12/31 A kérdező kommentje:

" Én is ilyen vagyok amilyet te leírtál mégsem vagyok egy utcaszéli krva.Egyébként szerintem Te tudod mért tetszik az ilyen nekik...:) "

Bocsi, nem akartalak megbántani vagy ilyesmi, de ez csak egy kérdés, és tényleg kíváncsi vagyok!

Sejtem a választ, de érdekel a fiúk véleménye!

13/31 anonim ***** válasza:
Jaj btzdmeg..f*sz kivan az ilyenekkel mint Te.(Utolsó) Szolis kuva..Attól mert valaki szolizik nem krva nem tudom miért nem lehet felfogni.Vagy attól mert valaki igényesen öltözködik és szereti sminkeni magát,foglalkozik a külsejével attól mért tituláljátok egyből ribancnak?Mért legyünk topisak?? Akkor meg jön az hogy igénytelen....
 14/31 anonim ***** válasza:
(utolsó előtti)
2011. szept. 15. 16:58
 15/31 anonim ***** válasza:
nem össze kötendő a szolis a k*rvással
2011. szept. 15. 17:00
 16/31 anonim ***** válasza:

Nekem abszolút nem az ilyenek jönnek be. Legalábbis nem ez a jellemző. 18/F

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2011. szept. 15. 17:01
 17/31 Walk With Me ***** válasza:
Nekem nem az ilyenek jönnek be. Nem szeretem, ha egy lány sminkeli magát, meg rib@ncosan öltözködik, mert szerintem ha valaki szép, akkor reggel is szép, illetve nem attól nő valaki, hogy kilóg a segge és a mellei. Egyszerűen ezt nyomatja a média. Nézz meg egy "valóságsót" vagy valami zenés klipet. Mindenütt ezek az agyonmázolt, lengén öltözködő ribik vonaglanak, és mivel TV-ben vannak, ezért sokaknak az jön le, hogy ez a siker, ilyennek kell lenni. Lehet velem van a baj, de engem az ilyenek nem tudnak felizgatni. Természetesen szép, szolidan nőies lányok tetszenek, csak sajnos nagyon kevéssel találkoztam eddig. :(
2011. szept. 15. 17:05
 18/31 A kérdező kommentje:
:)
2011. szept. 15. 17:10
 19/31 anonim ***** válasza:

Na jó,nézz meg egy Dan Balan klippet,aztán töröld meg a szádat.

pl ezt.: http://www.youtube.com/watch?v=bshlibX_G9w

2011. szept. 15. 17:11
 20/31 anonim ***** válasza:
Nekem a "rockosan" öltöző lányok sokkal jobban bejönnek :)
2011. szept. 15. 17:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!