Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megjött vagy nem?
Sziasztok
A kérdésem a következö lenne. Szombaton lesz három hete hogy volt kaparásom és a doki mondta hogy 4-5 hét múlva jöhet meg utána a havim. Viszont még csak 3hete volt a mütét és az alatt volt h semmi se volt és volt hogy kevés vérzés ami ugye természetes ilyenkor.. Viszont tegnap estétöl olyan bö vérzésem van mintha megjött volna. 3-4óra alatt megtellik a betét. Szerintetek ez természetes ilyenkor vagy valóban megjött 3hétre a mütét után? Akinek van ez ügyben tapasztalata vagy tud valami infot erröl az kérem írjon.
A válaszokat elöre is köszönöm!
ez a büntetésed amiért megöltél egy embriót szép lassan el fogsz vérezni ez van
12/F
Szerencsére nincs tapasztalatom ilyen téren, és adja a jóég, hogy ne is legyen. De én a helyedben felhívnám a dokit, vagy elmennék a rendelésre, biztos ami biztos. Komolyabb problémáknál nem célszerű itt várni a segítséget, mert ez az oldal sajnos egyre lejjebb csúszik.
16/L
Ma 19:24
Ez igaz. És nem segítséget vártam csak tanácsot kértem hátha volt már valaki így.. :) De azért köszi a válaszodat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!