Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki terhességi tesztet venni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki terhességi tesztet venni 19évesen?

Figyelt kérdés
A barátommal 4napja együtt voltunk,és kiszakadt az óvszer,egyből mentünk és vettünk eseményutáni tablettát,aminek ugye 85%-os a hatékonysága. Bízom benne,hogy nem estem teherbe, de azért megnyugtatásként szeretnék venni egy terhességi tesztet! Szerintetek égő?
2011. szept. 15. 15:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
miért lenne ciki én vettem 19,20,21 évesen is,tök mindegy hány éves vagy,bár én is elpirulok,főleg ha óvszert és tesztet is veszek egyszerre :D
2011. szept. 15. 16:03
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is vettem egyszer 19 évesen. És lehet, hogy ciki volt, de inkább teszteltem, mint hogy állandóan idegeskedjek. (Amúgy fogamzásgátló abbahagyása után sokat késett, ezért vettem.. Csak leírtam még mielőtt valaki azt írná, hogy felelőtlen vagyok)
2011. szept. 15. 16:09
 13/14 anonim ***** válasza:
az lenne a ciki ha a 13-14 évesek mennének terhességi tesztért
2011. szept. 15. 19:22
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki. Csak azért érzi kellemetlennek az ember, mert az emberek többsége teszt láttán rögtön arra gondol, hogy felelőtlen voltál.

Én is vettem már tesztet nem is egyszer, pedig MINDIG normálisan védekezem.

2011. szept. 15. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!