Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fagyos szépség. Milyen külső és belső tulajdonságokkal rendelkező lány jut róla eszetekbe?
Igaz, én XX kromoszómájú vagyok, de azért beleszólnék, ha nem bánod.
Nekem fekete (vagy nagyon-nagyon sötétbarna) haj, porcelánfehér bőr (nem az a 3 hetes vízihulla-beütésű), hozzá leginkább világoskék szem, de el tudom képzelni szürkével vagy világoszölddel is. Ezekhez karcsú, nőies testalkat, ill. 'darkosabb' stílus társul.
Magyarán olyasmi, mint Amy Lee.:D
Belsőleg meg arisztokratikus, intelligens, kevésbé empatikus, kissé flegma, komoly, megközelíthetetlen csajra asszociálok, aki nem mosolyog túl sokat, s csak úgy árad belőle a letargia.
Egy részről pozitív dolog, de megvan a negatív oldala is.
[link] ilyen
belsőre: Magabiztos, tudja mit akar, és el is éri. Ismeri az előnyeit, és okos, határozott fellépésű. Kissé karrierista, és realista, aki két lábbal áll a földön. Tud szeretni, de nem egyszerű elnyerni az igazi őszinte szeretetét, és bizalmát.
Nekem ez jut eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!