Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj, ha egy lány rlbanc?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, ha egy lány rlbanc? Kinek fáj? Kit bánt?

Figyelt kérdés
Jó, a szülei esetleg szégyellhetik, de egyébként ha szembe jön veled egy ribi az utcán, akkor miért nézed le? Mi alapon? Te mi jót teszel az emberiséggel amiért többnek tekinted magad?
2011. szept. 14. 17:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Az "ingyenri.banc" arra az egyre képes, hogy bárki beletankolhat két deci meleg ge.cit, és ennél többre nem is képes. Sőt, nem is erőlködik miatta.

Erre jön egy kis tinirib.anc, és kikéri magának, hogy igenis ér annyit, mint az a lány, aki nem dobja oda magát fűnek-fának, akiért teperni kell, hogy valaki kiérdemelje, ér annyit, mint az, akire büszkék a szülei, imádja a barátja, szeretik a barátai, és van más fontos dolog is az életében, mint hogy jól megku.fircolják....

Na majd pont egy kis repedtsarkú fogja megmondani, ki kit nézhet le.

Először kérdezd meg anyádat, őket ugyan miért zavarja, ha a lányuk e ku.rva, neki miért fáj, miért szégyelli??

Az ilyen kis kapcákat azért vetem meg, mert 14-20 évesen azt hiszi, hogy ő a világ közepe, hogy az siker, hogy minden fiú csak egyszer farkalja meg, de másodszor már rá se néznek, hogy ő szép, ha sokan odamennek hozzá... holott mindenki tudja, ha kell egy tuti szo.pás ingyen, őt kell keresni.

Ennyit érnek.

Aztán lesznek ők is 25-35 évesek, és mikor már ő is szeretne szerelmes lenni, fix kapcsolatot, gyereket, stb, akkor is mindenkinek az jut róla az eszébe, hogy ő a legnagyobb ku.rva a környéken.

Az olyan ciki helyzetekről nem szólva, amikor kiderül egy munkahelyen, hogy több férfi kolléga ba.ta már meg, mint ahányan nem, és soha nem lesz tekintélye. Mert ő CSAK egy ri.banc.... és semmi több.

Majd fog fájni neked is, mikor nem csak egy alkalomra kéne valaki, de te neki is csak üríteni kellesz.

Tulajdonképpen senki se tart többre, mint egy kidekorált petricsészét.

2011. szept. 14. 17:35
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Hadd tartsam fenn már a jogot, hogy lenézzek egy ribancot! Köszi!
2011. szept. 14. 17:44
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom,nekem bejönnek :D Meg sokkal könnyebb veluk beszélgetni is,mert butábbak és nekik a kulsö a legfontosabb :D
2011. szept. 14. 17:46
 14/17 krvua ***** válasza:
46%

én örülök hogy léteztek ti ribancok...

de ha én nézlek le ne vedd magadra nincsen élőlény a világon amit nem néznék le....még istent is egy sz@rarcu f@szkalapnak tartom....

2011. szept. 14. 17:48
 15/17 anonim ***** válasza:
te miért húzod le a sz@rodat a wc-n ? mivel tettél többet az emberiségért, mint egy darab kaka ? kinek fáj , talán egy kicsit büdös , de nem kell egész nap ott állnod mellette ...
2011. szept. 14. 17:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem nem baj,maximum csak sajnálni tudom. Viszont lehet,hogy megbánt embereket azzal,hogy össze.vissza k.úrogat.
2011. szept. 14. 20:36
 17/17 A kérdező kommentje:

Jólvan, köszi mindenkinek a részvételt!

(Az 1-2 példától eltekintve - akik azt írták hogy semmi baj velük - olyan kommentek születtek amiket vártam...

Ja és én is fiú vagyok, akinek vannak olyan lány barátai kiket ribancnak tartanak. De számíthatunk egymásra így nem különösebben izgat hogy valakinek csípi a szemét az életmódjuk... Csak megérteni akarlak titeket :)

2011. szept. 15. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!