Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet mondani, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet mondani, amikor átadjuk a május kosarat?

Figyelt kérdés
Mit lehet? Ti mit szoktatok? Ugye május elsején kell átadni?
2009. ápr. 23. 09:31
 1/8 anonim ***** válasza:

Igen május elsején. amikor én kaptam tavaly nem mondtak nekem semmit, vagy lehet hogy igen, csak annyira le volt esve az állam hogy nem emlékszem :) Talán :Sok szeretettel?

Attól is függ mióta vagy együtt(együtt vagy?) azzal a lánnyal akinek adod. Talán nem is kell semmit mondani végül is ha virágot adsz neki alkalom nélkül akkor se mondasz semmit, csak mosolyogsz :)

2009. ápr. 23. 09:49
 2/8 anonim ***** válasza:

OFF Ti valahol Észak- Magyarországon éltek?? vagy ez hol szokás?

Nyírségi ismerőstől hallottam megemlítés szintjén.

Én nyugaton élek, nálunk májusfa van. Gondolom hasonló ez is Nah ez mi? :)És hol szokás?

2009. ápr. 23. 09:57
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom hol szokás és hol nem, de én már kiskorom óta tudom, hogy van ilyen, szóval nekem olyan furcsa, hogy van aki még nem is hallott róla! :D Szabolcsban lakom. Másjufát is szoktak állitani. Majdnem egy éve vagyunk együtt.
2009. ápr. 23. 10:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Véégre egy szabolcsi! :D Én mátészalkai vagyok, és tavaly azért adtam a kedvesemnek májuskosarat, mert nem volt alkalmam májusfát állítani. Mit mondtam? Szia Kicsim, ez Neked hoztam május elsejéje, sok szeretettel. :)
2009. ápr. 23. 11:12
 5/8 A kérdező kommentje:
Én Mátészalkától 5 kmre lakom, de titok, hogy melyik faluba...:P Érdekes hogy dunántúlon sokan még nem is hallottak májusfárol. :D Kössz a válaszokat, csak elképzelésem se volt, hogy mit is mondjak.. Én is valami ilyesmire gondoltam :D
2009. ápr. 23. 12:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Amúgy ha barátnőd az illető, akkor elég egy csók, az mindent kifejez. :)) A mátészalkai voltam. :D
2009. ápr. 23. 15:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit értettél félre

Fa van itt, de kosár nincs 8 és a kosár lényegét sem tudom így). De ebben mi az érdekes?? a kiejtésünk is más mint nektek, más kajákat csinálunk. Nem szoktunk a sonka mellé olyan túrós izét enni pl.

És mi nem csak a húsvétot ünneplejük, Karácsonykor is nagy ajándékozás van ez ugyan vallási okok miatt.

De a disznotórósunk sem hiszem hogy egyforma.

Hány éves vagy hogy ez neked fura? hogy más terület más szokás? :)

Nos akkor egy vásárosnaményi ismerősömnek, ( mostohaunokateso -ha van ilyen )

Ki volt írva msn re tavaly, hogy milyen szép kosárkát kapott.

2009. ápr. 23. 15:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy nagyon szép szokás, csak kár, hogy már egyre kevesebben ismerik! Én Heves megyei vagyok, de amióta élek, azóta ismerem ezt a szokást.

Lányoknak(akiknek nincs barátjuk) csak májusfát szoktak állítani, illetve akkor is, ha már együtt vannak, de még nem olyan rég, még nem komoly a dolog.

Májuskosarat már a komolyabb kapcsolatokban illik adni, rózsaszínűt,ha még csak udvarol, fehér színűt, ha már menyasszony a leányzó.

Én életemben 2 májuskosarat kaptam, egy hatalmas rózsaszínűt, amire egyátalán nem számítottam és nagyon meglepett vele, mert gyönyörű volt. 1 év múlva pedig egy fehér kosarat tűzpiros virágokkal.

2009. ápr. 23. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!