Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem hiszem, hogy egy lánynak megfelelnék! Hogy miért, lentebb kifejtve, tömbösítve?
1. buta vagyok, sajnos.
2. csúnya vagyok, sajnos.
3. hirtelenharagú vagyok, sajnos.
4. nincsenek önálló gondolataim, sajnos.
5. félénk, gyáva vagyok, sajnos.
6. érzelmes vagyok, sajnos.
7. kitartó vagoyk, sajnos.
+
a. nincs pénzem.
b. nem foglalkozom az életemmel, mások életével szeretek.
c. nem vagyok művelt.
d. nem szándékozom diplomát szerezni.
e. depresszív vagyok.
na ugye, hogy ti is megölnétek magatokat ezután?
(ha esetleg küzdöttem azért, hogy megváltozzak, feljelentettek, megaláztak, mindne szörnyűséget csináltak, szóval...)
:)
De baromi szellemes ember vagy!
Itt vagy nekem te!
Olyan okosakat írsz, hogy elmehetnél te is orvosnak!
A vita közben meg szerencsétlen kérdező tényleg öngyilkos lett...
Szerintem ne hagyd el magad. Valami biztosan van, amiért érdemes még élned, családod, barátaid szeretteid, gondolj rájuk. Az öngyilkosság a legrosszabb dolog amit csak tehetsz, egyrészt, ezzel csak elmenekülsz, másrészt pedig csak fájdalmat okozol azoknak akik szeretnek. Próbáld egy kicsit máshogy szemlélni a világot, lehetne a helyzeted sokkal, de sokkal rosszabb. Itt csak negatív dolgokat írtál le, pedig biztosan vannak olyan dolgok, amikben igenis jó vagy, próbáld ezeket megtalálni. És biztosan van olyan lány, akinek megfelelsz, csak még nem találtad meg. És ne add fel, te írtad: 7. kitartó vagoyk, sajnos.
Hát tégy is így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!