Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
41/52 A kérdező kommentje:
mert szerintem is igazuk van.
2011. szept. 16. 13:21
43/52 A kérdező kommentje:
mit csináljak vele?
2011. szept. 16. 13:47
44/52 anonim válasza:
Szerintem meg csak idegesítésből írták :D
Tényleg jó az alakod... :D
45/52 anonim válasza:
en ajanlanam a P90X programot
piratebay.org-rol le lehet tolteni a DVD-et.
Es nemcsak az alak valtozik, de az emberek arca is az elonyukre valtozik. Nezd csak meg...
46/52 anonim válasza:
ebből én azt veszem észre, hogy van akinek így tetszel, illetve van akinek akkor tetszenél, ha "leadnál pár kilót"
ezek szerint kijelenthetjük, hogy átlagos az alakod?
47/52 anonim válasza:
Nekem pont bejön ez az alak.
Gátlástalanul pinán szúrnálak ha lehetőségem lenne rá!:D
48/52 anonim válasza:
Női szemmel:Nem sz@r, de ne hízz tovább, valamint egy kis edzés, izmosodás nem ártana.
49/52 anonim válasza:
borzasztóan átlagos vagy :/ de nézd a jó oldalát, vehetsz fel csőfarmert :D és az sztem tök jól áll neked. viszont a szoknyát hanyagold. én nagyon vékony vagyok és a csőfarmer mégjobban vékonyít :/ fel a fejjel! 15/L
50/52 anonim válasza:
amugy meg van egy mondás: van aki kedves, van aki igazat mond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!