Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet szexhiány ellen tenni?
Figyelt kérdés
Nem akarok minden jöttmenttel lefeküdni, de párkapcsolatra sincs most szükségem!!! Valami viszont kell... szerintetek jó ötlet lenne egy állandó szex-cimbi beszerzése???2011. szept. 13. 23:21
1/22 anonim válasza:
hát "szex-cimbi" az mindenképpen megoldás amíg nincs párkapcsolatotod. én is az előbbi ügyön vagyok most :D
2/22 anonim válasza:
ha hajdú-bihari vagy és lány én bevállalnálak, én is hasonlóképp vok, mint te
5/22 anonim válasza:
Lehet hogy jó ötlet egy "szex-cimbi", persze ne valami jöttment, hanem valaki akiben megbizol....Vagy pedig a maszturbálás is segít! :)
6/22 anonim válasza:
honnan írsz? :) lehet tudnék segíteni :)
26/F
7/22 krvua válasza:
van ha velem csinálod másokkal értelmetlen.
8/22 A kérdező kommentje:
Te vagy a kivétel, aki erősíti a szabályt??? :D
2011. szept. 13. 23:52
10/22 krvua válasza:
de lusta vagyok messze menni és a dögösségi szintem alatti nőhöz nem megyek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!