Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tényleg elvárjátok, hogy odamenjenek a fiúk hozzátok az utcán, boltokban, buszmegállóban vagy ma már inkább ti kezdeményeztek, ha bejön egy fiú nektek? 16/F
Mi a véleményetek a bátor fiúkról, akik odamernek menni ismerkedni ismeretlen lányokhoz akárhol, akármikor?
Kort is írjatok, köszi!
már nem azért de ez a fiúk dolga.. milyen gáz már ha a csaj odamegy hogy helószia mizu...
a fiúknak a dolga a "kiválasztás", a nőknek pedig a végső kiválasztás a "jelentkezők" közül... persze a nő adhat jeleket, stb..
nehogy már ez egy jó tulajdonság legyen.. szerintm ez alap elvárás..
Mivel én elég félénk, visszahúzódó típus vagyok, magamtól nem nagyon mennék oda egy fiúhoz sem, örülnék, ha az utcán leszólítana egy korombeli srác. :)
16/L
Ez nem elvárás, hanem elvi kérdés. Vannak olyan lányok és fiúk akik simán bevállalják, és vannak olyanok akik meg nem.
De szerintem is ez inkább a fiúk feladata. És egy lánynak igenis jólesik, ha megszólítják... :)
15/L
Örülök, hogy ez a véleményetek lányok.
Eddig azért nem léptem, mert tartottam, hogy nem szívesen vennétek,ha egy idegen fiatal srác odalépne hozzátok és megszólítana ismerkedési szándékkal.
Na kíváncsi vagyok hányan fognak ennek örülni a való világban is és hányan küldenek a fenébe el. :D
Rájöttem, hogy internetes ismerkedés sosem pótolhatja az élő ismerkedést és egyébként is jobb szeretek hús-vér emberekkel dumálgatni, mint gép előtt kockulva kommunikálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!