Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/38 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép. Van alakja és nem csontsovány.
22/38 Solarian válasza:
Nekem nem ez a típus jön be.
24/38 anonim válasza:
Talán az Erika nevű jön be egy kicsit. De asszem nem járnék egyikkel se.
25/38 anonim válasza:
Ez messze van a kövértől tesókáim. Oké, lehetne picit kisebb de eskü inkább egy ilyen, mint egy olyan, akiben látod merre jár a f.arkad. Átöleled és eltörik mint egy ropi...vááá...
27/38 anonim válasza:
tegnap 21:52 Nem, nem erre gondoltam. Arra, amikor azt mondják, hogy mert neki az sokkal jobban bejön, mint ma az ÁTLAG. Az, hogy megvédi, az teljesen más kérdés, és szerintem nem voltam (annyira) félreérthető.
28/38 anonim válasza:
Nekem nem igazán tetszik. Nem kezdenék olyannal, akinek magasabb a testtömeg-indexe :) Attól függetlenül szerintem százával állnak előtte sorba az udvarlók :
30/38 anonim válasza:
szerintem épphogy átbillen a csinos husiból a kicsit sok husiba (tudom, hülyén hangzik, de csak így tudtam kifejezni magam :D) Szóval szerintem a melltartós-bugyis fehérneműkben (amiből kilátszik a hasa és a csípője) már kilóg a szexi kategóriából, viszont ahol el van takarva a hasa, ott abszolút szexi.
(egyébként nő voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!