Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 19 éves vagyok és 13,5 cm a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 éves vagyok és 13,5 cm a farkam ez milyen? :D:D:D:D

Figyelt kérdés
2011. szept. 12. 18:05
1 2 3
 21/28 Timi: ) ***** válasza:
kérdező: igen,el lehet venni a szüzességét!(ezzel a mérettel is)
2011. szept. 12. 18:39
 22/28 anonim ***** válasza:

Ekkorával és kisebbel is elégítettek ki már csajt, jó pár ilyen kommentre emlékszem.

Azért az nagyon durva beszólás volt, hogy nem jó másra, mint hugyozásra. Dehát ilyen bunkó világban élünk. Mit várhat az ember...

Kérdező! Biztos találsz olyan csajt, aki nem dob emiatt. Aki meg dobna emiatt, azzal ne foglalkozz.

Amúgy meg gondolj arra, hogy majd tövig nyomhatod, és idősebb korodban is könnyebben tudsz erekciót produkálni.

2011. szept. 12. 18:40
 23/28 anonim ***** válasza:
elvileg 9 centis is elég h kielégítsd ha jól használód...szal ne bénázz vele és nincs gáz...
2011. szept. 12. 18:46
 24/28 anonim ***** válasza:

"igen még szűz vagyok."

Kezd el élesben használni és máris nem lesz probléma a mérete.

2011. szept. 12. 18:47
 25/28 A kérdező kommentje:

milyen kedves és rendes emberek is vannak itt.

ez jó.nagyon jó

:-)

hasznos válaszok:-)

2011. szept. 12. 18:47
 26/28 anonim ***** válasza:

Soha meg nem tudnám neked mondani, hogy a párom pénisze 15 vagy 18 centi hosszú. Ha holnap azt mondaná, hogy neki sajnos csak 10centi jutott, azt mondanám kitérdekel, én baromira élvezem!

Egy lány sem fogja neked szemre megmondani mekkora.

2011. szept. 12. 19:06
 27/28 anonim ***** válasza:
szexológusok szerint ha 13 felett jó, de japánkörnyékén 11 az átlag, és ők is megvannak valahogy :D
2011. szept. 12. 20:51
 28/28 valasz88 ***** válasza:
Kicsi. Ciki.
2011. okt. 9. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!