Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az mennyire zavaró a lányoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire zavaró a lányoknak ha a fiú arcán van egy sebhely?

Figyelt kérdés
Még kiskoromba elvágta egy üveg... a jobb szemem mellett és hát mások azt mondják nem gáz de engem zavar. Ez mennyire baj a lányoknak?
2011. szept. 12. 14:31
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
A csávó nem Harry Potter rokona? Amúgy meg miért kérdezed h MINKET zavar-e? Bocs, de én specie lleszarom hogy a kanodnak van-e sevhelye, vagy lába, keze, stb.... HA neked bejön sebhellyel, lábbal kézzel, akkor szeresd;) ennyi:D
2011. szept. 12. 17:12
 22/24 A kérdező kommentje:
Én vagyok a kan :P És nem Harry Potternek vagyok a rokona hanem Sebestyén Balázsé bár annyira büszke nem vagyok rá XD
2011. szept. 12. 17:17
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Én totál oda vagyok az ilyen kis vágásokért. Nagyon tetszik. De ha a többi embert veszed, akik nem ilyen elmebetegek mint én, szerintem senkit nem zavar. :)
2011. szept. 13. 08:13
 24/24 anonim válasza:

Szerintem egyáltalán nem gáz, sőt attól még nézhetsz ki jól. A barátom szeme alatt is van egy 2cm-es sebhely, mégis tetszik nekem.(Amúgy Harry Potternek is van az arcán egy sebhely, mégis menő)

15/L

2011. okt. 29. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!