Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hányszor élvez el a pali?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányszor élvez el a pali?

Figyelt kérdés
hülyeségnek tűnhet, annak aki 'tudja' ezt de én még szűz vagyok szóval fogalmam sincs. szóval. egy szeretkezés alatt(ahol gumit használnak) a pasi hányszor élvez el? mert ugyebár ha elélvez akkor magömlése van és akkor a gumi ugye "elhasználódik" XD szóval nekem logikusan az jön le hogy egyszer élvez el. vagy akkor most közben óvszert cserélne?:|| az hülyeség.XD vagy meg többször is elélvez? de még utána 'jó' az óvszer? komolyan ezt nem értem XD
2011. szept. 10. 20:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

A csajnál is van olyan, hogy utána nem bírja folytatni, mert érzékeny lesz ő is... És igen, a legtöbben csak egyszerre egy menetet bírnak, de néhányan vannak, akik egymás után többet, bár az nagyon ritka, és általában a második már nem annyira intenzív.

13/F

Ha velem közel egyidős vagy, írj privit :D

2011. szept. 10. 20:49
 12/18 anonim ***** válasza:
:)
2011. szept. 10. 21:02
 13/18 BlackSword ***** válasza:
100%
Milyen Pali??? Nap-Pali???
2011. szept. 10. 22:39
 14/18 anonim ***** válasza:

Énis segítek.

A pasi csak egyszer élvez el,a legvégén. Ha még egy menetet akarnak,akkor új gumi.

A csaj meg akár többször is;)

2011. szept. 10. 23:22
 15/18 anonim ***** válasza:

Sok nő képes több orgazmusra egymás után (a férfi és a női szexgörbe és orgazmus eléggé különbözik), de lányoknál is sok az egylövetű. De ha egy lány "többszörös", akkor az az ideális, ha a pasi csak akkor megy el, ha a lány már túl van egypár élvezésen. Nekem volt olyan csajom, aki 12-15-ször is elment egymás után.

F36

2011. szept. 11. 11:29
 16/18 A kérdező kommentje:
köszönöm. és akkor mikor pózt váltanak az egyáltalán nem jelenti azt, hogy elélveztek. ugye? csak 'máshogy folytatják' ugye? xd
2011. szept. 12. 15:05
 17/18 anonim ***** válasza:
Pózváltás menet közben van. Most gondolj bele, hogy váltotok pózt, ha elment a pasid: nem is tudja visszatenni a farkát, hisz "leereszt".
2011. szept. 12. 15:17
 18/18 anonim ***** válasza:
Viszont, ha a lány elment, és még folytatná, a pasi meg még nem, akkor simán lehet pózt váltani a következő orgazmusra.
2011. szept. 12. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!