Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki, aki az osztálytársával jár (t)?
Mesélnétek róla? Milyen (volt)? Mennyire "teregttétek" ki a magánéleteteket az iskolában? Előnyők, hátrányok?
Légyszi, csak olyanok írjanak, akik ebben a helyzetben vannak. Esetleg még olyanok, akiknek van pár az osztályukban. Arra nem vagyok kíváncsi aki beszólná, hogy nem szerencsés osztálytárssal járni, stb, stb. :)
Igen. Én az egyik osztálytársammal jártam sokáig...
...az iskolába.
Hát nem tudom. Nálunk érdekes helyzet volt.
Tavaly volt egy fiú osztálytársunk, aki összejött egy évfolyamtársunkkal. A lány eléggé sokszor jött át a mi osztályunkba, beszélgettek szünetbe, megölelték egymást, csókolóztak. Eleinte oké, nem zavart, de egy idő után kissé idegesített, hogy ölelkeznek és csókolóznak. Nem azt mondom, hogy ne köszönjenek ilyenformán egymásnak, de szerintem nem ideális dolog a 10 perces szünetből 5 percet csókolózással tölteni. Aztán ez a fiú átment egy másik osztályba, abba, ahova a lány is jár. Úgyhogy most osztálytársak. Eddig minden oké náluk, egymás mögötti padban ülnek, ami szerintem már túlzás. A folyosón kézen fogva sétálnak, reggel találkoznak és együtt mennek be a suliba stb.
Nekem ez az egész elég furcsa. Nem ellenzem, hogy osztálytárssal járjon valaki, de én pl. ilyen esetben megbeszélném a fiúval, hogy iskolában osztálytársak vagyunk és kész, iskolán kívül egy pár. Ez nem jelenti azt, hogy suliba egymáshoz sem szólunk, beszélgetni, segíteni a másiknak lehet, de iskolába nyalni-falni a másikat...ezt inkább mellőzném.
16/L
Legjobb barátom az osztálytársnőjével járt, és amikor szakítottak, nagyon nem kezelték jól a helyzetet. Amíg jártak, addig meg túlságosan az osztályuk előtt élték a magánéletüket.
Én most vagyok tizenkettedikes, és három hónapja jöttem össze a barátommal. Mi is osztálytársak vagyunk, és a szalagavatóig nem tudtak kettőnkről a többiek :) Így akartuk, hogy ne csámcsogjanak rajta annyit. (Amúgy bejött a taktika, a szalagavató annyira lefoglalta őket, hogy nem volt különösebb visszhangja a mi kettőnk kapcsolatának:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!