Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mondjam el neki hogy szeretem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondjam el neki hogy szeretem?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit nagyon szeretek, csak 1 baj van hogy én is lány vagyok. Mind a ketten 16 évesek vagyunk. 1 osztályba járunk. Mondjam el neki h szeretem? A legjobb barátnőm. Félek, hogy ha elmondom neki akkor már nem lesz a barátnőm(és az nekem nagyon rossz lenne), de az is lehet h megérti és más is lenne belőle. Most nem tudom hogy mit tegyek. Kérlek segítsetek!!
2009. ápr. 21. 23:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem lassan adagold be neki. Ha tényleg így érzel, akkor szerintem vállald fel, mert ha úgy nézed, ő hiába nem tud az érzéseidről, de ez így már akkor sem egy nomális baráti kapcsolat, mert Te többet érzel!
2009. ápr. 21. 23:49
 2/6 anonim ***** válasza:

Egy 16 éves lányra inkább csak azt mondanám, hogy kíváncsi. Nem gond, ha érdeklődsz a lányok iránt, de szerintem gondolod át még párszor, hogy vajon tényleg szerelmes vagy-e a barátnődbe, vagy csak puszta kíváncsiságból érdekel. Én is átestem már ezen, nekem is megtetszettek régebben a barátnőim és vonzódtam is hozzájuk, de utólag jöttem csak rá, hogy az érzéseim messze voltak a szerelemtől.

Ha mégis csak úgy éreznéd, hogy szerelmes vagy belé, abba is gondolj bele, hogy elég valószínűtlen, hogy ő leszbikus lenne, úgyhogy nagy esély van rá, hogy visszautasít, netán elterjeszti az osztályban is a történteket.

Szóval gondolkodj még ezen.

2009. ápr. 21. 23:58
 3/6 anonim ***** válasza:

De örökre elronthatsz vele egy barátságot.

Szóval valami hihetetlen lassúsággal és óvatossággal kerülj egyre közelebb ahhoz, hogy elmondod neki!

2009. ápr. 21. 23:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Szinte minden nő egyszer kipróbál valamit egy másik nővel, én rákérdeznék, hogy ő nem kíváncsi-e.
2009. ápr. 22. 08:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Bocsi, de te Erdélyi lány vagy? :)
2009. ápr. 22. 10:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok Erdélyi!!!
2009. ápr. 22. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!