Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjam el neki hogy szeretem?
Egy 16 éves lányra inkább csak azt mondanám, hogy kíváncsi. Nem gond, ha érdeklődsz a lányok iránt, de szerintem gondolod át még párszor, hogy vajon tényleg szerelmes vagy-e a barátnődbe, vagy csak puszta kíváncsiságból érdekel. Én is átestem már ezen, nekem is megtetszettek régebben a barátnőim és vonzódtam is hozzájuk, de utólag jöttem csak rá, hogy az érzéseim messze voltak a szerelemtől.
Ha mégis csak úgy éreznéd, hogy szerelmes vagy belé, abba is gondolj bele, hogy elég valószínűtlen, hogy ő leszbikus lenne, úgyhogy nagy esély van rá, hogy visszautasít, netán elterjeszti az osztályban is a történteket.
Szóval gondolkodj még ezen.
De örökre elronthatsz vele egy barátságot.
Szóval valami hihetetlen lassúsággal és óvatossággal kerülj egyre közelebb ahhoz, hogy elmondod neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!