Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk! Ti lenéztek egy csajt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Ti lenéztek egy csajt akin 1 héten 2 nadrág van és ugyan az pulcsi mert nincs pénze? Járnátok ilyennel?

Figyelt kérdés
de tiszta ápot és mindig kimossa a kevés ruháit ....... 15/l
2011. szept. 9. 18:55
1 2
 11/15 anonim válasza:
Nem értem, h miért fontos ez.! Ha tetszik neked vagy esetleg többet akarsz tőle akk miért foglalkozol ilyenekkel? Mondjuk csak zavar, ha véleményeket kérsz!
2011. szept. 9. 20:01
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha én szeretek valakit, nem azért szeretem, mert minden nap más öltözékbe jelenik meg! Jó lenne ezen elgondolkoznod!
2011. szept. 9. 21:40
 13/15 anonim ***** válasza:
Engem eggyáltalán nem zavarna, nekem a belső a leggfontosabb, utána jön a külső, utána jön néhány dolog és legvégső a ruha, a rossz anyagi állapot szerintem nemállna egy igazi kapcsolat közé, lehetséges későbbiekben konfliktus(felnőtt korban ha tartós) lenne belőle probléma ha ez így is haladna tovább. Szerintem ezzel netörődj, és legfőkébb ha ezzel cikiznek akkor neis törődj vele. Remélem adtam egy kis bizalmat. :)
2011. szept. 9. 21:54
 14/15 anonim ***** válasza:
Amúgy 13 éves vagyok és fiú, de gondolom ez nemfontos, de szokták kérdezgetni némelyik témában.. :)
2011. szept. 9. 21:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Legalább abban az egyben aranyosan mutatsz? :P
2011. dec. 28. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!