Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják, hogy (idézem) "a lányoknak könnyű, mert mindegyikük tetszik valakinek"?
Szerintem meg pont fordítva van. Még az általam legrusnyábbnak vélt pasit is körbeajnározza a fél társadalom, míg a közvélemény szerint csúnya lányokat egyöntetűen ocsmánynak titulálja mindenki.
Most én vagyok a vak, vagy mi?
Utolso valaszolók, na ezert nem kell nekem magyar pasi. Most altalanositani fogok, de ilyen a magyar pasik. Legyel 50 kg-s, a melled alljon ugy, mint a gumilabda, legyel szep stb, egyszoval tokeletes kulsore. Csinalj meg mindent otthon. Mert keptelenek arra, hogy megmozduljanak. Intezd te a hivatalos ugyeket, mert te ezt ugyis jobban tudod stb stb stb. Mig ok vegzik a ferfimunkat- fat vagnak.
Ezzel szemben, ha te szolsz, hogy azert megse kellene igy oltozni vagy megborotvalkozhatna stb. Akkor meg mi a valasz? Ne hisztizz.
CSak probakeppen kivancsi lennek, hogy mit irnanak a pasik elvaraskent, es mit a nok, hogy milyen legyen a partner. Lefogadom, hogy a pasik tobbsege teljesithetetlen, veleszuletett adottsagokat kerne, meg a nok olyat amin lehet valtoztatni.
03:29, ha még eddig nem esett volna le (márpedig ahogy elnézem, erről van szó), nem konkrétan rád céloztam, hanem a nagyátlagra. Ezzel érthetővé vált a mosolygás és a hosszú hullámos haj, mint kritérium - lehet, hogy te nem várod el őket, de nagyon sok pasi igen.
'Tőlünk is elvárjátok, hogy tökéletesen álljon a haj nem?' -> Ez ebben a formában nem igaz. A többség csak annyit vár el, hogy legyen rövidre vágva. Meg ne próbáld már bemagyarázni nekem, hogy egy kéthavonta történő séróigazítás egyenértékű egy mindennapos hajformázással!
'Hát azért a mai csajoknak már sajnos ismeretlen fogalom a főzés, mosás, takarítás, mert az egyenjogúság nevében a férfitól várják el.' -> "Sajnos", mi? Nem, nem azt várjuk el, hogy ti csináljatok mindent, hanem hogy segítsetek, ergo meg akarjuk osztani a házimunkát is, ha már mi is bejárunk dolgozni. Akkora bűn volna ez?
'Most mégis ki szülj meg a gyereket szerinted?' -> Nyilván nem arra céloztam, hogy a férfi szüljön (:D), hanem arra, hogy nem kéne követelni a szülést, mivel nem kis nyűg az sem.
'Azért a ribancos és fiús öltözködés között óriási átmenet van. Szerintem a nőies nem egyenlő a ribancossal, a laza pedig a fiússal.' -> Örülök, de nem mindenki így vélekedik erről.
'És szerinted a nőies gondolkodás mer egyből p.csás is?' -> Nem szerintem, szerintetek.
Az ízlésem hogy jön ide?
Amúgy 13:41 tökéletesen rámutatott a lényegre: 'Lefogadom, hogy a pasik tobbsege teljesithetetlen, veleszuletett adottsagokat kerne, meg a nok olyat amin lehet valtoztatni.' Ez itt a fő probléma. A mi elvárásaink egy kis melóval könnyen elérhetőek, de a tieitek olyanok, hogy vagy úgy születsz, vagy nem. Persze nem mindenkire igaz ez sem, de tény, hogy ez az általános.
„Utolso valaszolók, na ezert nem kell nekem magyar pasi.”
Jól van, akkor állj össze egy niggerálattal és akkor majd visszasírod a magyar pasikat.
„Most altalanositani fogok, de ilyen a magyar pasik. Legyel 50 kg-s, a melled alljon ugy, mint a gumilabda, legyel szep stb, egyszoval tokeletes kulsore. Csinalj meg mindent otthon. Mert keptelenek arra, hogy megmozduljanak. Intezd te a hivatalos ugyeket, mert te ezt ugyis jobban tudod stb stb stb. Mig ok vegzik a ferfimunkat- fat vagnak.
Ezzel szemben, ha te szolsz, hogy azert megse kellene igy oltozni vagy megborotvalkozhatna stb. Akkor meg mi a valasz? Ne hisztizz.
CSak probakeppen kivancsi lennek, hogy mit irnanak a pasik elvaraskent, es mit a nok, hogy milyen legyen a partner. Lefogadom, hogy a pasik tobbsege teljesithetetlen, veleszuletett adottsagokat kerne, meg a nok olyat amin lehet valtoztatni.”
Talán nem a buliba járó nagyarcú hülye gyerekekből kéne kiindulni, akik az ilyen ribancokra buknak. Nagy részünk egy átlagos, normális csajra vágyik, aki viszonylag jól néz ki, nem teljesen hülye és nem ribanc. Szerintem ez nem olyan teljesíthetetlen, mint a ti elvárásaitok. Akkor ne intézz ügyeket, hanem menjél fát vágni, vagy bányászni.
„Meg ne próbáld már bemagyarázni nekem, hogy egy kéthavonta történő séróigazítás egyenértékű egy mindennapos hajformázással!”
Ki kért meg rá titeket, hogy mindennap szenvedjetek a hajatokkal? Fésüld meg normálisan és kész.
”Nem, nem azt várjuk el, hogy ti csináljatok mindent, hanem hogy segítsetek, ergo meg akarjuk osztani a házimunkát is, ha már mi is bejárunk dolgozni. Akkora bűn volna ez?”
Nem. Ez lenne a normális. Azonban továbbra is fenntartom, hogy a mai csajok nagy része, semmilyen házimunkát sem hajlandó elvégezni, főzni pedig még életében nem főzött, mert minek. Ott a mirelitpizza és a gyorsétterem. Dolgozni pedig sajnos mindenkinek muszáj, mert úgy nehezen élhet meg egy család.
”Nyilván nem arra céloztam, hogy a férfi szüljön (:D), hanem arra, hogy nem kéne követelni a szülést, mivel nem kis nyűg az sem.”
Ki követelte a szülést? Azonban ha férjhez mész, akkor előbb-utóbb gyereket is szülni fogsz nem. Ha én arra vetemedek, hogy valaha is megnősülök, akkor biztos, hogy azért teszem, mert szeretném, ha gyerekem lenne, így a karrierista, alakjukat féltő ribancok már ki is vannak lőve.
'Azért a ribancos és fiús öltözködés között óriási átmenet van. Szerintem a nőies nem egyenlő a ribancossal, a laza pedig a fiússal.' -> Örülök, de nem mindenki így vélekedik erről.
'És szerinted a nőies gondolkodás mer egyből p.csás is?' -> Nem szerintem, szerintetek.
Egyetértesz velem, de azért megint bedobod az általánosítást.
„A mi elvárásaink egy kis melóval könnyen elérhetőek, de a tieitek olyanok, hogy vagy úgy születsz, vagy nem. Persze nem mindenkire igaz ez sem, de tény, hogy ez az általános.”
Azért ne túlozzunk már. Ti válogattok egyfolytában, mint valami marha vásáron. Ha az ember fia nem tökéletes minden értelemben, akkor nem kell.
"jól van, akkor állj össze egy niggerálattal és akkor majd visszasírod a magyar pasikat. "
Ez kicsit szuklatokorusegre vall, nemde?
Vagy magyar vagy feka? Nem leteznek spanyolok, angolok irek, nemetek, amerikaiak, franciak stb. Ha nem magyar a pasim, akkor csak nigger lehet, az egesz europai unio ki van zarva? :D
Egy normalis no megvalogatja, hogy kivel all ossze, mert ha hosszutavban gondolkodsz, akkor nem fogod beerni akarkivel, hanem olyannal akivel egyutt tudsz elni. Ezzel szemben a magyar pasik tobbsege tulsagosan kenyelmes. Mi van a listan? nezzen ki jol, ok, leirhatnad nekem, milyen az a csaj, aki jol nez ki.
ertsen a hazimunkahoz, erdekes modon, mindegyik altalam ismert szingli magyar him azt hangoztatja, jaaa meg kell osztani a hazimunkat, de valahogy amint bekerulnek egy kapcsolatba ezt olyan gyorsan elfelejtik. Es csak akkor segitenek, ha fel vannak ra kerve vagy ha akarnak valamit. "Anyukam latod milyen jo fiu voltam, kitakaritottam, most mar igazan megerdemlek egy kis .....
En ezt latom minden altalam ismert kapcsolatban.Na de mindegy.
"Ki kért meg rá titeket, hogy mindennap szenvedjetek a hajatokkal? Fésüld meg normálisan és kész." -> És szerinted ennyi elég ahhoz, hogy tökéletesen álljon? Na mindegy, ha te csak ennyit vársz el, annak örülök.
"Nem. Ez lenne a normális. Azonban továbbra is fenntartom, hogy a mai csajok nagy része, semmilyen házimunkát sem hajlandó elvégezni, főzni pedig még életében nem főzött, mert minek. Ott a mirelitpizza és a gyorsétterem. Dolgozni pedig sajnos mindenkinek muszáj, mert úgy nehezen élhet meg egy család." -> Igen, ebben egyetértek veled. Tényleg vannak ilyenek, no de azért ellenpélda is akad szép számmal.
"Ki követelte a szülést? Azonban ha férjhez mész, akkor előbb-utóbb gyereket is szülni fogsz nem. Ha én arra vetemedek, hogy valaha is megnősülök, akkor biztos, hogy azért teszem, mert szeretném, ha gyerekem lenne, így a karrierista, alakjukat féltő ribancok már ki is vannak lőve." -> Ahamm, értem. Szóval te a 'ribanc' szót úgy definiálnád, hogy "a gyereknevelést nem életcéljaként számontartó nő". Grat!:D
"Egyetértesz velem, de azért megint bedobod az általánosítást." -> Te is ezt csinálod, nem?
"Azért ne túlozzunk már. Ti válogattok egyfolytában, mint valami marha vásáron. Ha az ember fia nem tökéletes minden értelemben, akkor nem kell." -> Ez rólatok is elmondható, nem tűnt fel? Amúgy ez a 'tökéletes' is egy relatív fogalom.
06:15 mond valamit.
18:42-nek mekkora képe van, egyik kérdésnél sír, hogy CSAK a nőknek fontos külső, a férfiaknak nem, most meg mangalicáz.
Látom, még mindig itt sír, évek óta. A férfiak szégyene vagy!
13:31-es gyökér te miről beszélsz?
Gondolom te valami öntudatos feminista lehetsz. Menjél inkább látványosan tüntetni a nők jogaiért, miközben elégeted a melltartódat.
"Ahamm, értem. Szóval te a 'ribanc' szót úgy definiálnád, hogy "a gyereknevelést nem életcéljaként számontartó nő"
Nem, de ha egy nő eltökéli, hogy neki nem kell gyerek, mert az alakja és a kerrierje fontosabb, akkor ne menjen férjhez. Ez természetesen a férfiakra is vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!