Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az normális, ha egy rajzfilm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, ha egy rajzfilm szereplőbe vagyok szerelmes?

Figyelt kérdés
Haku-ra gondoltam a naruto-ból.vagy csak azért lehet, mert még fiatal vagyok? (13/l)
2011. szept. 9. 16:44
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
de megértelek nyugi kinövöd én is kinőttem :D és már az igazi japán pasik érdekelnek:D Áhh msot vettem észre xD igen most is kínai pálcikával eszegetem a virslit xD
2011. szept. 9. 16:56
 12/29 anonim ***** válasza:

fuuu basszus én is belé vagyok szerelmes, de féltem kiírni mert úgyis lehülyéznének, de most már tudom, hogy nem v ok egyedül....

19f

2011. szept. 9. 17:13
 13/29 anonim ***** válasza:
igen ő fiú, de keresek ám olyan lányokat, de nem találok akik hasonlítanának rá:_(
2011. szept. 9. 17:15
 14/29 anonim ***** válasza:

mellesleg én hasonlítok rá:D Azért is kedveltem meg:D

úgyhogy előző nem talált :D

2011. szept. 9. 17:16
 15/29 anonim ***** válasza:
Haku? Dehát az úgy néz ki, mint egy csaj!:D
2011. szept. 9. 17:22
 16/29 anonim ***** válasza:
de a belsője... :D
2011. szept. 9. 17:24
 17/29 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés normális?Xd
2011. szept. 9. 17:30
 18/29 obivan ***** válasza:
Persze! Te melyik rajzfilm szereplője vagy? De komolyan normális. Szerintem a rajfilmszereplők tökéletesek!
2011. szept. 9. 17:33
 19/29 anonim ***** válasza:

77%-os küldesz képet magadrol???????????

mióta megláttam a Jetixen azóta olyan lányt keresek nem szeretnék semmit csak had nézzelek meg képen légysziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 álmot váltanál valóra:D:D:D:D:D:D:

2011. szept. 9. 17:42
 20/29 anonim ***** válasza:
Nem, ez beteges:P:PXDXD
2011. szept. 9. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!