Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú sokszor néz egy lányt, akkor bejön, tetszik neki az a lány?
Figyelt kérdés
A suliban egy fiú gyakran szokott nézni, mikor ugyanazon a folyosón vagyunk, vagy mikor meglátjuk egymást. Ez nem egyszer történt meg, hanem már kb 1 hete mindennap, mikor meglátom őt, ő is néz engem, aztán elfordítom a fejem, de ő még mindig néz. Most akkor ezek szerint bejövök neki?2011. szept. 9. 16:43
11/39 A kérdező kommentje:
utolsó:
te hol laksz, melyik megyében? (lehet te vagy az a fiú, mert akiről beszélek ő is 17, én meg most voltam 15 :P)
2011. szept. 9. 16:58
12/39 A kérdező kommentje:
és köszönöm:)
neked is sok sikert;)
2011. szept. 9. 16:59
13/39 anonim válasza:
Fejér:D de Veszprém megyébe járok suliba:D
14/39 anonim válasza:
Ha mosolyogsz rá akk azzal hatalmas segítséget adhatsz neki, hogy odamerjen hozzád menni.
15/39 A kérdező kommentje:
áá akkor nem te vagy:P de mind1 :P
2011. szept. 9. 17:00
16/39 A kérdező kommentje:
és köszönöm az eddigi válaszokat:)
2011. szept. 9. 17:01
17/39 anonim válasza:
Éreztem, ennyire azért nem kicsi a világ:D:D
19/39 A kérdező kommentje:
Szolnok megyében.. miért?
2011. szept. 9. 17:03
20/39 anonim válasza:
Hogy néz ki a srác?? Csak kiváncsi vagyok mi tetszik egy mai normális lánynak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!