Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a legcikibb szituáció szex közben? Történt már veletek ilyesmi?
kétségkívül, ha ránk nyitnak. olyanok pl, akiknek semmi köze a szexuális életünkhöz. Szerencsére engem eddig ez elkerült :D
a legcikibb, ami történt, hogy annyira heves volt a manuális szex (értsd, kézzel elégítettem ki a párom), h lepedőt kellett cserélni, mert máskülönben nem tudott volna min aludni. XD
legcikibb... hát... ha mondjuk két srác, józsi meg béla lefekszenek egymással. józsi már gyakorló meleg, béla csak kiváncsi, neki első alkalom. egyedül béláéknál van hely, ám béla napja nagyon homofób, ezért akkor csinálják, amikor nincs otthon a fater. szóval józsi épp dugja bélát, ekkor a fater váratlanul hazaállit, rájuknyit, béla meg úgy megijde, hogy beszarik, rá az új szőnyegre. ennél cikibbet nehezen tudok elképzelni :D
a kérdés második fele: nem, ilyesmi nem történt még velem :D
(fúúú, de le leszek pontozva :DDD )
"BepisiltEm". Nem bepisiltam. XD
Amúgy szerintem ha ránknyitnak, főleg szülő...
Juuuj én velem rengeteg volt már :O
1:
régota élünk már nemi életet. és ráadásul nem is kezdök vagyunk...de volt egy alkalom hogy a 3.menet után nem fért be nekem:O kb negyedora petting után ujra "kitágultam", azota minden jo de az ugy elég ciki volt =/
2:
amikor házibuliba pettingeltem a barátommal és a huga meg a bnöi ébren voltak és végig hallgatták...
3:
éjjel 3kor a szabadban....amikor végeztünk azt vettük észre h egy idös bácsi a kutyájával minket néz kb 20méterről xD
KI AZ A H*LYE AKI AKKOR SÉTÁLTATJA A KUTYÁJÁT????
4:
anyu rámszolt hogy legközelebb ne hagyjunk foltot az ágyon.... -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!