Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jöttetek össze a barátotokkal/barátnőtökkel, vagy hogy kell "csajozni", mert valamit nagyon rosszul csinálok, és elég szarul is érzem magam miatta (folyt)?
ha nem nagyon van sok lány barátod/ismerősöd akkor járj le az ismertebb helyekre a fiú haverjaiddal. nem mondom h egy discoba, de egy pizzázóba esetleg rendezvényekre a városotokban meg ilyesmi.:) és amúgy azt a lányt a legjobban úgy felejtheted el, ha másokkal ismerkedsz.
de egyébként nem értem hogy miért baj az, hogy ha a barátodnak az unokaaizéjének az akárkije? XDD miért számít?:D hogy ha nincs barátja és neked nagyon tetszik, akkor ismerkedhetsz vele. mikor következőre találkoztok menj oda hozzá , köszönj neki, mosolyogj. és dumálj vele. kérdezd meg h van-e fészbukja vagy msn-je vagy akármi, és miután elköszöntök már meg is van a kapocs. interneten írogatsz neki, így nem felejt el és lehet hogy találkoztok. :))
Hali én 21 éves leány vagyok :P:)
Sosem voltam pasizós,bulizós,első kapcsolatom most tart kb 4hónapja
Nyugodtan lehet kislánynak vagy bárminek tartani (ezt csak a többiek kedvéért írom)
én jól érzem magam így és örülök hogy így alakult az életem (:
Nekem pl nagyon nem jönne be ha egy fiú odajönne hozzám a buszmegállóban vagy bárhol és érezném rajta hogy ez nem ilyen spontán dolog,hanem már jól előre kitervelte...
Én azt gondolnám (gondoltam eddig is) hogy ez csajozás
és nekem a csajozós fiúk alapból taszítóak valamiért
Ez csak felfogás kérdése
Én annak a híve vagyok ellentétben azzal amit valaki írt előttem,hogy ragaszkodj az egyhez,ne akarj mindenkit felszedni,mindenkinél próbálkozni,csajozni... Ha tetszik egy lány,csak akard jobban megismerni,de ne nyomulj rá,ne érezze azt hogy mindenhol ott vagy,de valahogy éreztesd vele hogy különlegesebb számodra mint a többiek
Nem okoskodni akarok csak leírtam hogy tudjátok,hogyha kevesen is,de vannak olyanok akik nem szimpatizálnak azzal ha egy fiú az első pillanattól kezdve bókol jobbra-balra egy lánynak
Nekem az olyan sablonos vagy nem is tudom
Persze mindig is jól estek a bókok,ez tény,de semmi komolyabbat nem szerettem volna sohasem olyan fiútól aki túl gyorsan túl sokat 'adott'
Amúgy a kérdésedre válaszolva :én neten ismertem meg a barátomat,ezért nem tartom hülyeségnek a netes ismerkedést sem
Sziasztok! Eddig én is nagyon rosszul éreztem magam,mert nem találtam barátnőt! Semmit se tudtam tenni ellene,amíg re nem találtam pár oldalra, amit megosztok veletek.
www.szegedpua.hu
www.csabitasvideok.com
www.csajozasitanacsok.hu
www.randidoctor.hu
Nekem Gery és Tank segített, hogy összetudjak jönni egy lánnyal. Azóta boldogan élek:D. Sajnos Békécsabán élek és így Szegedre illetve pestre kellett feljárnom, hogy oktassanak, de így is megérte!!!
kilences válaszoló: nem találkoztunk mi véletlenül? Az illető is Peti volt. Semmi baj nem volt vele, csak kicsit meglepődtem, most meg mégjobban. na sebaj.
Kedves kérdező! Szerintem ne görcsölj ezen, ez spontán fog jönni, csak körbenézek, és látom, hogy ez a "direkt" hozzáállás mennyi kudarccal jár. Ne azért akarj barátnőt, mert kinéznek, mert nincs. Majd ha úgy lesz, úgyis lesz. Ha meg nem, nem. kár elszúrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!