Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy jo haverom aki már nem egyszer megfogott vagyis megfogta ott lent, mert hulyéskedtunk! Mit gondoltok mit akar? Csak annyi h a tudomásom szerint nem meleg mert van barátnoje.
Figyelt kérdés
2011. szept. 8. 15:45
11/18 A kérdező kommentje:
Értsd meg, én nem engedem neki csak olyan hirtelen elmarkolja, amikor nemfigyelek semmire.
2011. szept. 8. 16:05
12/18 A kérdező kommentje:
Gondoljátok hogy valami van vele?:(((
2011. szept. 8. 16:06
13/18 anonim válasza:
Hívd félre, és kérdez meg, mint már mondottam!
Amúgy meg lehet! De ne feled, ne ez a "b*zi vagy?" kategória legyen, hanem kicsit mélyebb beszélgetés. Szépen finoman, lágyan tereld el ilyen irányba a témát.
17/F
14/18 anonim válasza:
Ja és a homo vagy biszexualitás, nem egyenlő a világvégével!
17/F
15/18 anonim válasza:
16/18 anonim válasza:
egyszer egy haverom megfogta...jókedvűen röhögcsélve, irgalmatlan nagyot adtam neki állcsúcsra... röhögcsélés volt utána is de JÉÉÉÉ nem ért hozzám többet.
17/18 ftf1983 válasza:
A srácban biztos, hogy vannak vágyak, amivel semmi probléma nincs. Szerintem még önmaga sem tudja, hogy most mi van vele. A barátnő amúgy semmit se jelent....
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!