Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavaró tény, ha a lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavaró tény, ha a lánynak tetoválása van?

Figyelt kérdés
Méghozzá elég nagy, de szép, és igényesen kidolgozott, egyedi. A lány maga is igényes, és szeretne még tetkókat majd. Számára fontos személy, dolgok, események "megörökítésére".
2011. szept. 8. 14:46
1 2
 11/15 BlackSword ***** válasza:
100%
Szerintem sincsen benne semmi gáz... Nekem simán bejönne... Csak éppen már foglalt a szívem is...
2011. szept. 8. 15:00
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Jaj a sok képmutató!!Mert ti aztán baromi jól fogtok kinézni öregen,mi?Térdig lógó herével,ráncos bőrrel meg a protkóval,félkopaszon-.-
2011. szept. 8. 15:02
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
15:02 a szívemből szóltál! :) Nekem is van tetkóm, és ha valaki ezért nem akar velem lenni, az elmehet valahova...Nem csak azt kell nézni mi van kívül. Egy ízléses tetkó egy nőn szerintem amúgy is szexi. Nem a szétvarrt nőkről beszélünk, azok tényleg lehangolóak fiatalon és idősen egyaránt. De akinek pl a derekán van, az nagymama korában amúgy sem topban fog járkálni, ami mindent megmutat.
2011. szept. 8. 15:18
 14/15 dep25 ***** válasza:
Szerintem nagyon is jó dolog ha szépen kidolgozott tetoválás van egy nő testén de csak megfelelő mennyiségben. jövőre én is szeretnék csináltatni egyet aztán mégegyet és....:D:DXD
2011. szept. 8. 15:20
 15/15 anonim ***** válasza:
ha teztszik nem,
2011. szept. 8. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!