Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves lányok, hogy lehet némelyikőtök ilyen? Nos?
Van egy fiú. Jó haverok voltatok, szeret titeket. Nem ismeretlen a számotokra, nagyon kedveltétek, talán még volt olyan is, hogy vonzódott Hozzátok. Érzékeny gyerek, sajnos, nem tehet róla.
Belétek zúg. Ajándékokat küldözget, verseket ír, néha meglep így vagy úgy, szóval mindent bevet, hogy összejöjjetek.
Ti, hát őszintén szólva, fingom nincs miért, de feljelentitek zaklatásért a srácot, tudva azt, hogy ez mértéktelenül kikészíti majd a gyereket, és tudjátok, hog nem igazán szolgált rá (nem követett, nem erőszakoskodott, nem bántott, nem fenyegetett, nem zsarolt, nem lógott a nyakatokon mindig, nem sajátított ki, csak szimplán, udvarolt!), csak épp úgy gondoljátok, hogy ez a megoldása annak, hogy lerázzatok egy másikat!
Őszintén, hogy lehettek ennyire korlátoltak, hogy ezzel évekre (!!!), de lehet egy egész életre tönkretesztek egy félénk, érzékeny srácot (igen, nevezzük lúzernek, vagy puhapötsnek), mindeközben pedig tényleg szeret titeket.
Nos? Miért is vagytok ti ilyenek?
"1000-ből egy lány, ha így viselkedik, te meg ahelyett hogy égne a bőr a képedről, hogy kifogtad ezt az egy selejtet, gyorsan beállítod úgy a dolgot, mintha a világ esküdött volna össze ellened a női nemen keresztül :))))))"
Olvasd el újra a kérdező nyitányát. Szerintem ez tényleg zaklatta a kiszemeltet. Egy ilyen feljelentés nem egyszerű, ráadásul a rágalmazásért komoly, börtönnel járó büntetés jár.
"Kedves" kérdező: Én elhiszem, hogy nem zaklattad a csajt. Legalábbis szerinted. De ha egyszer valaki a tudtodra adja, hogy hagyd békén, akkor hagyd. Mit csináltál? Névtelen ajándékokkal "halmoztad el"? Romantikusnak szánt, aláíratlan levélben ecsetelted, hogy mit tennél vele?
Esetleg amint szóba állt egy másik pasival, féltékenységi jelenetet rendeztél? Követted szórakozóhelyekre? Hívogattad esténként? SMS-ek tömkelegével halmoztad el?
Egyszer ismertem egy ilyen srácot, mint te. :D Nyomult, nyomult, mondtam, hogy bocs, de nem érdekelsz, ne próbálkozz. Így.
Erre lenyomott egy tíz perces kiselőadást a lelki defektjeimről és sérüléseimről meg elmebajos nézeteimről, hogy ezt így nem folytathatom tovább, blabla... Erre jobb híján kiröhögtem, aztán otthagytam, szerencsére nem követett.
Szóval nem mindenki jelent fel valakit csakúgy. Gondolom zaklattad a lányt. Különben nem lehet senkit csakúgy feljelenteni zaklatásért... Azt komolyan meg kell indokolni.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!