Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, hogy "elmenni"?
Láttam néhány helyen ilyen hozzászólásokat. Gondoltam, hogy biztos nem a halálra gondoltak, mert néhány barátom beszélgetett az elmenésről néhány lánnyal. Mondtam is magamban, "hova akarnak ezek elmenni, ha itt vannak, és láthatóan vidámak?" Csak nem haragudtak meg egymásra... :S
Egyébként itt, ebben a kategóriában láttam, de nem értek az ilyen esetleges szerelmes dolgokhoz (ha esetleg azzal kapcsolatos).
18/F
Tudom, lehet, hogy viccesen hangzott... :D
Viszont tényleg bizonytalan voltam.
Egyáltalán nem baj, csak ügye a mai világban már a kis 14éves is él szexuális kapcsolatot és egy 18éves fiú hihetetlennek érzik, hogy létezik még ilyen, de mondom ezzel nincs baj, csak buta már a világ :)
A kérdésedre meg sokan leírták a választ, szexuális dolog az első válaszoló írta le jól :D
20:17
Köszönöm a válaszod. :)
Ezt a szót lányok fiuk egyaránt használják,és orgazmust jelent
vagy akár
elmenni=kielégülni
16\Lány
naa nyugi! :)
azt jelenti amikor a fiú elélvez (sperma távozik a péniszéből/orgazmust él át)
valamint amikor a lány orgazmust él át
nem gond h nem tudtad, de remélem így már érthető :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!