Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sex-t leíró szöveget? Ki tud ide bemásolni?
Figyelt kérdés
Akâr te magad találod ki,, akár olvastad valahol másold be. És egyépként nem vagyok beteg. 20/F2011. szept. 7. 17:52
1/4 anonim válasza:
Hogy mit akarsz? Mi az a sex-t? És mi az az egyépként?
3/4 anonim válasza:
én tudok :D de nem teszem mert köcsög vagyok :D
4/4 anonim válasza:
1. "egyéb" a szótő, szóval egyébként. Ezt a jelenséget ha jól tudom képzés helye szerinti részleges hasonulásnak nevezik!
2. Tudnék de nem fogok! Ha te nem vagy hajlandó dolgozni vele, akkor majd pont mi csináljuk meg helyetted, mi?!
3. DC++ Tedd fel és ott keress rá! Tele van vele! Bár a neten is kell lennie!
4. Keresési kulcsszavak: hogyan kell puncit nyalni, női kezek dícsérete, orális technikák, 100 legforróbb szextipp, az anális szex 10 aranyszabálya, stb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!