Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtteknek való társasjátékok! Miben is állnak ezek?
Figyelt kérdés
A párommal szeretünk társasjátékozni, ilyet még nem próbáltunk, de kíváncsi lennék miben is áll az ilyen. Nektek melyik a kedvencetek? Elmagyarázhatjátok hogy kell játszani.2011. szept. 7. 13:26
1/7 anonim válasza:
semmi extrára ne gondolj. nekünk van 2 is. 18+os activity, meg egy: most indul a parti című. (Ez arról szól,hogy mennyire ismeritek egymást,és mit gondoltok a játékban résztvevő párokról) nem rossz egyik sem, de csak abban különbözik a többitől,hogy egy picit pikánsabb-diszkrétebb kérdések vannak benne, bár nem annyira hogy túlfűtött legyen a hangulat.
2/7 anonim válasza:
Nem teljesen értem mire gondolsz.
egy normál játékra, vagy erotikus játékra?
normál játéknál menj be egy játék boltba és a társasok között keresgélj. rengeteg van de általában minimum 3-4 játékossal a legélvezetetesebb. de rengeteg kártyajáték is van. mi nagyon szeretünk catan-ni, de van sok játékunk cska nem tudom az van-e magyarországon mert mi külföldön élünk. de mi is ha új játékot akarunk akkor bemegyünk a játék boltba és veszünk egyett.
erotikus játékok is vannak, de ezeket nem ismerem. neten tuti lehet rendelni.
3/7 anonim válasza:
Fogtok egy dobokockat, felvaltva dobtok.
Aki a nagyobbat dobta az kivan valamit amit a masiknak teljesitenie kell.
4/7 anonim válasza:
Nálunk van úgy hogy összejövünk a párom barátaival 8-10-en, megy a grillezés, piálás és mikor már jó a hangulat bemegyünk a nappaliba zenét hallgatni, táncolni. Gondolhatod csak én vagyok nő, milyen kapós vagyok. A vége mindig az, eltalálom-e bekötött szemmel ki ad a seggemre pacsit. Van abban minden, akár simogatás is, ruhán keresztül. ha eltalálom és csere van, durva seggreverőzés jön. Abba én is szintén részt veszek! Férjem is be-be szokott inni, akkor alig várom, hogy változzon a játék menete. Hátulról minden fiu belém hatol, de csak egy löket erejéig, nekem nem szabad hogy lássam ki az, de ki kell találnom, a hozzá való nevet. Ha eltalálom akár elsőre, akkor ő lesz a következő héten a szeretőm. A folyamat addig megy amig valakit fel nem ismerek. Néha volt hogy páran már belém élveztek, mégsem találtam ki kicsoda. Röviden ennyi. Lehet hogy k. rva vagyok, de a jó játékot szeretem!
5/7 anonim válasza:
A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:43
Hát ez kurv@-durva...
7/7 anonim válasza:
Újjabb jelentkezőket nem veszünk be, már ezt is alig bírom így negyven felé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!