Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol ismerkedhetnék szép,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedhetnék szép, fiatal 14-16 éves lányokkal?

Figyelt kérdés

Netes társkeresők nem jöttek be, jelenleg facebook-on próbálkozom, de nincs pofám ráírni minden vadidegen lányra, bár jelenleg ez az egyetlen normális lehetőségem, mert élőben utcán, áruházakban is szeretnék ismerkedni még, de ahhoz sem nagyon van képem, hogy csak úgy odamenjek tuti hülyének néznének.

De akkor mégis hol ismerkedjek? Nem bírom már egyedül, jó lenne egy barátnő végre. Nagy szeretethiányom van és én is szeretnék szeretni egy lányt végre. :/

2011. szept. 7. 00:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 08:57

Én meg arra próbáltam kilyukadni,hogy a szüleink attól,hogy nem 14 évesen találták meg életük párját,attól még ugyanúgy ismerkedtek....

2011. szept. 7. 11:47
 12/13 anonim ***** válasza:
89%

a 14-16 titu hogy fiatal. Sőt, kiskorú. Na de ti tudjátok.

Csak a következő kérdésed ne az legyen, hogy menzesz közben voltatok együtt gumi nélkül, lehet-e terhes.

2011. szept. 7. 14:17
 13/13 anonim ***** válasza:

ma 11:47

Látszik fiatal vagy, tudod ha telik az idő elválik az majd magától és egyértelműek lesznek az ilyen kérdések, láss is a háttér mögé.

2011. szept. 7. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!