Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
nem olyan régen vesztettem el a szüzességem. volt a fiún óvszer, ami nem szakadt ki. nem bennem ment el, viszont sperma csöppent a combomra meg a vénuszdombra. nem tartom valószínűnek a terhességet, de most késik és egy kicsit félek. nem volt peteérésem, mikor lefeküdtünk, de akkor is kicsit tartok tőle. csináltam már nyálas tesztet, negatív lett. tegnapelőtt csináltam rendes pisilőset is. pregnasens. ez a legérzékenyebb, ha jól tudom. negatív lett, de aztán rájöttem, hogy elvileg a tizedik naptól mutatja ki, én meg a hetediken csináltam. holnap lesz a tizedik nap, de lehet még ma is csinálok. szerintetek miért késik, ha terhes nem igazán lehetek?2011. szept. 6. 15:21
1/11 Smartguy86 válasza:
Talán mert idegeskedsz és a stressz a hormonháztartásodra is hatással van?
2/11 anonim válasza:
terhes vagy ! biztos ! semmi kétség ! futás a dokihoz !!
3/11 anonim válasza:
ha a combodra csöppent, akkor természetesen terhes vagy, és azért késik. nemsokára domborodik a combod és ott hordod majd ki a gyereket. ez a combtrhesség, ez csak 8és fél hónapig tart és akkor fogod megszülni a nagylábadujján keresztül!
4/11 A kérdező kommentje:
csak értelmes válaszokat lécci. első: erre is gondoltam már, de azért olyan durván nem idegeskedek, de ezek szerint lehet mégis
2011. szept. 6. 15:25
5/11 BlackSword válasza:
Azért késik, mert idegeskedsz... Egyébként nem lehetetlen, ha megjön, akkor is lehet terhes valaki, mert az első még megjöhet... De akkor a 10. nap csinálsz egy tesztet, és kiderül, hogy terhes vagy-e vagy nem...
6/11 A kérdező kommentje:
igen, én is ezt fogom tenni, csak már megöl ez a bizonytalanság
2011. szept. 6. 15:28
7/11 Smartguy86 válasza:
Annyira nem vagy ideges, csak 4 tesztet csinálsz, mikor már az első is negatív volt... :D
8/11 A kérdező kommentje:
jaj jólvan na:D csak biztosra akarok menni:)
2011. szept. 6. 15:30
9/11 A kérdező kommentje:
csináltam mégegy tesztet csütörtökön. az is negatív, de még mindig nem jött meg. szerintetek akkor lehetek terhes? így a leírtak alapján?
2011. szept. 12. 16:35
10/11 anonim válasza:
szerintem nem valószínű. ha a következő menzeszed is kimarad, akkor menj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!