Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok veletek is így szokott lenni?
Már megfigyeltem,hogy eddig egy olyan pasim sem volt,
aki tetszett volna nekem,vagy tetszett nekem és úgy jöttünk volna össze!
Mert mindig úgy van,ha tetszik egy fiú,az egy másik lányt szeret,viszont akinek én tetszek és engem szeret,az nekem nem tetszik!!! :O
És így mindig az lesz a vége,hogy az olyan pasikat,akiktől
az ég világon semmit nem szeretnék,alig bírom levakarni
akikért meg az életem is odaadnám,azt meg nem is érdeklem!
:(:(
Nos,mit tegyek ez ellen??
Hogyan vágódjak be a kiszemelteknél és hogy utasítsam el
"finoman" akikre nincs szükségem !??
Amúgy ezt akárkinek mesélem,anyukámnak,barátnőmnek,
sógornőmnek,azt mondják ez mindig így szokott lenni mindenkinél!!
Bár én nem úgy veszem észre...
Gondolj bele fordítva. Akiért az életedet is odaadnád egy másik nő után vágyakozik és te vagy az az idegesítő személy, aki nem jön be neki és nem tudja lekoptatni. Sajnos így már sokkal önbizalom rombolóbban hangzik nemde? :)
Amúgy ez nálam is így van. A hosszabb kapcsolataim igen nagy százaléka úgy alakult ki, hogy eleinte álmaimban sem gondoltam volna, hogy az adott sráccal valaha is többet eltudnék képzelni. Aztán csak összejött. :)
Egy idő után képes valami olyan különleges összetartó kapocs kialakulni férfi és nő között, hogy a külsőségek teljesen eltörpülnek és csak az érzed, hogy még akarod az illetőt, még és még és nincs határ... Egy idő után összejön, csak türelmesnek kell lenni!
Jaaj Cicám... Olyan kis fiatal vagy. :)
Mondok neked valamit. Mi lenne ha megpróbálnád megismerni azt aki érdeklődik utánad? Mit veszíthetsz? lehet h rájössz ,hogy isteni jó fej... imádni való... Lehet h amint megismered ,menthetetlenül beleszerelmesedsz.
Ha meg vágyakozol valaki után aki le sem szar akkor elvesztegetsz egy csomó időt feleslegesen.
Tudom ,hogy a kérdésed így szól : "Hogyan vágódjak be a kiszemelteknél és hogy utasítsam el
"finoman" akikre nincs szükségem !??"
Az én válaszom nem erre válasz. Én egy alternatív megoldást ajánlok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!