Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondja a lány, és ezeket a tüneteket is mutatja, de elvileg utál? Akkor most mi az igazság?
sorolom, ilyet nem csinál más srácnál:
- remeg a lába, ha meglát..
- félrenyel
- bután vigyorog
- motyogva beszél, alig hallom, alig értem
- nem mer a szemembe nézni, nagyon lesüti a szemét
- ha hozzáérek, összerándul, de nem "elrántja" magát
na szóval ezeket a tüneteket mutatja, de elvileg utál, és még látni sem akar... elutasító, foggal-körömmel (neten), élőben viszont így viselkedik velem. mit hámoznátok ki ebből?
szeret, de utálni akar
lehet h tud valami durvát rólad xd
Szerelmes beléd, de fél magának is bevallani, nemhogy még feléd ki is mutassa.
Másrészt fél, hogy elutasítod.
Azért durva veled, hogy távol tartson magától, nem te vagy a hibás, hanem fél hogy nagyon megszívja. Ezért csinálja.
Ha akarsz tőle valamit, akkor légy kitartó és lépj.
Azért szólogat be neten, h megmutassa, ő a kemény csaj, őt nem lehet meghódítani, satöbbi. Én is ilyen vagyok.
Szóval tetszel neki, nagyon is, de nem akarja ezt kimutatni, mert ezzel úgymond kiderülne a gyenge pontja, támadható lenne. Szóval az lesz a legjobb, ha elmondod neki, h tetszik neked és eszed ágában sincs őt bántani. Nőjön fel és vallja be, h te is tetszel neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!